Ennennäkemätön nallekarkkiuutuus saapui markkinoille – näitä herkkuja ei kuitenkaan kannata syödä liikaa: Voivat aiheuttaa melkoista tärinää!

Näin valmistuvat Fazerin suositut Turkinpippurit 2:15 Näin valmistuvat Fazerin suositut Turkinpippurit
Videolta pääset kurkistamaan Fazerin suosikkikarkin valmistuksen saloihin.

Jos kahvin lipittäminen ei kiinnosta, mutta kofeiinin puute vaivaa, tämä karkkiuutuus on juuri sinua varten! Annos uusia nallekarkkeja vastaa nimittäin kofeiinipitoisuudeltaan espressokupillista. 

Kuulutko niiden ihmisten joukkoon, jotka tarvitsevat kupin jos toisenkin kahvia selviytyäkseen päivästä? Entä kolottaako karkkihammastasi usein? Jos vastasit molempiin kysymyksiin kyllä, valmistaja Sugarfina’sin uutuustuote saattaa mullistaa maailmasi.

Kofeiiniryöppyä varten sinun ei enää tarvitse kuluttaa päiviäsi kahvia keittäen, vaan voit tästä lähin nauttia energia-annoksesi nallekarkkien muodossa. Annos uusia Cold Bew Bears -karkkeja sisältää nimittäin kofeiinia saman verran kuin kupillinen espressoa – eli noin 60 milligrammaa. 

Takana kaksi vuotta kehitystyötä

Kofeiinipitoisia karkkeja on tällä hetkellä saatavilla kolmea eri makua: vahvan kahvin makuinen Cold Brew, alkoholilla maustettu Bourbon Cold Brew ja vaniljakahvin makuinen Iced Vanilla Latte. Jokainen maku on saanut inspiraationsa kuuluisan yhdysvaltalaiskahvilan suosikkituotteista.

– Tämän yhteistyön myötä yhdistimme kaksi suosikkituotetta, karkin ja kahvin, herkulliseksi ja ihastuttavaksi nallekarkkivalikoimaksi, Sugarfinan perustaja Rosie O’Neill kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kaksi vuotta kestäneen kehitystyön jälkeen karkit ovat vihdoin saapuneet myyntiin yhdysvaltalaiskauppoihin. Jos Atlantin takaista reissua ei ole ihan heti suunnitteilla, karkkeja voi ostaa myös valmistajan verkkosivuilta.

Kofeiinipitoiset karkit eivät suinkaan ole ensimmäinen nallekarkki-innovaatio. Olemme uutisoineet aiemmin muun muassa karkeista, joita syömällä voit herkutella itsellesi päivittyneen ihon

Lähteet: RealSimple, People

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.