Tässäkö kesän humalluttavin karkkiuutuus? Suosikkiolutta voi nyt nauttia makeisten muodossa

corona olut
Shutterstock

Yhdysvaltalaisbrändi on tuomassa markkinoille täydellisen herkun kuumia kesäpäiviä varten – oluen makuisen karkin.

Jos oluen avaaminen ei ole vielä hallussa, poimi kätevä niksi videolta. 

Viime vuosina markkinoille on tullut joukko tutusta nallekarkista inspiraationsa saaneita makeisia. Viimeksi maaliskuussa uutisoimme Britanniassa lanseeratusta karkkiuutuudesta, joiden syömisen luvattiin näkyvän pian ulkonäössäsi. 

Nyt luksuskarkkeja myyvä Sugarfina-brändi on tuomassa lähipäivinä markkinoille makeisuutuuden, jonka makua moni on taatusti jo ehtinyt kaipaamaan. Kyseessä on nimittäin kesäinen, Corona-oluen makuinen uutuus.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Maku on kuin auringonpaiste pullossa

Antamassaan tiedotteessa Sugarfinan perustajat kertovat heidän uskollisten faniensa listanneen Coronan seksikkäimmäksi olueksi, mikä inspiroi heitä luomaan tämän täydellisesti kesään sopivan makeisen.

Karkit ovat muodoltaan pienten pullojen muotoisia, ja valmistajat kuvaavat niiden makua auringonpaisteeksi pullossa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Mutta ennen kuin ajattelit lähteä piknikille pelkkä karkkirasia mukanasi, kannattaa tiedostaa, että nämä herkut ovat alkoholittomia. Maultaan ne vastaavat kuitenkin suosittua olutta, joten ne sopivat erityisesti niille, jotka haluavat suuhunsa oluen makua ilman alkoholia. 


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!