Ainutlaatuinen karkkiuutuus saapui markkinoille – herkuttele itsesi hehkeäksi

Näin valmistuvat Fazerin suositut Turkinpippurit 2:15 Näin valmistuvat Fazerin suositut Turkinpippurit

Britanniassa on vastikään lanseerattu nallekarkkia muistuttava makeinen, joka lupaa antaa ihollesi kauniin hehkun. 

Kuinka Turkinpippurit oikein päätyvät pusseihin? Videon avulla pääset kurkistamaan suosikkikarkin valmistukseen. 

UTAN & Tone -yrityksen kehittelemä versio kuuluisasta nallekarkista ei ole sieltä perinteisimmästä päästä. Vaikka makeinen itsessään on kauniin punainen ja maistuu lupausten mukaan vadelmalle, sen syömisen luvataan näkyvän pian ulkonäössäsi.

Yritys nimittäin lupaa, että tämä imeskeltävä nallekarkki auttaa sinua saamaan täydellisen rusketuksen. 

– Maailman ensimmäinen ruskettava ruoka-aine, joka on kehitetty yhteistyössä terveydenhuollon asiantuntijoiden kanssa perinteisistä, vegaanisista ainesosista, tuotteen kuvauksessa kerrotaan.

Nämä nallen muotoiset "karkit" sisältävät muun muassa beetakaroteenia, lykopeenia, luteiinia ja sinkkiä.

Ainesosat imeytyvät kehoon suun kautta

Päivitystä kaipaavia suositellaan nauttimaan kaksi nallekarkkia päivässä noin kahden tai kolmen viikon ajan ennen lomamatkaa. Kun optimaalinen rusketus on saavutettu, ruskettavien karkkien syömistä tulisi vähentää.

Tan Gummies -nimisten karkkien avulla aktiiviset ainesosat opääsevät imeytymään elimistöön suoraan suun limakalvoilta, mikä tekee tuotteesta mainoslauseiden mukaan markkinoiden tehokkaimman rusketustuotteen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tuotetta myyvän Superdrug-ketjun verkkosivuille on tullut jo palautetta kokeilunhaluisilta kuluttajilta. Kommentoijien kokemukset ovat ainakin tähän asti olleet positiivisia. 

– Olen käyttänyt Tan Gummiseja viiden päivän ajan, ja jo nyt voin nähdä näkyviä muutoksia ihoni värissä. Ne maistuvat ihanilta, eräässä palautteessa kehutaan. 

Lähde: Unilad

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!