Pringles toteutti jokaisen kuohuviinin ystävän unelman – toi markkinoille Proseccon makuiset sipsit: "En voinut vastustaa niitä"

kuohuviinisipsi
Pringles-sipsien uutusmaku yhdistää kuohuviinin ja roseepippurin. Shutterstock

Jos kuohuvan ja suolaisten naposteltavien yhdistelmä on mieleesi, tulet taatusti rakastamaan Pringles-sipsien innovatiivista uutuusmakua, joka on omiaan joulunajan herkutteluun.

Jos perinteiset sour cream & onion -sipsit alkavat jo kyllästyttää, ei hätää, sillä tänä jouluna voit nauttia sipseistä, joita et taatusti ole ennen maistanut! Pringlesien tyylikkäässä uutuusmaussa yhdistyvät kaksi joulunajan suosikkimakua; kuohuviini ja roseepippuri.

Videon kikalla Pringlesien syöminen helpottuu huomattavasti. Artikkeli jatkuu videon alla.

0:41

Prosecco & Pink Peppercorn -makuisia herkkuja on saatavilla vain rajoitetun ajan joulukuun loppuun saakka, joten kuohuvan ja sipsien ystävien kannattaa olla hereillä. 

Sosiaalisessa mediassa on jo ehditty iloitsemaan uutuudesta, jota on bongattu etenkin brittiläisten ruokakauppojen hyllyiltä.

– En voinut vastustaa niitä, eräs Facebook-käyttäjä kertoo.

– Ne ovat herkullisia, toinen tuotetta maistanut käyttäjä toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tänä jouluna erikoiset sipsimaut tuntuvat olevan muodissa, sillä aiemmin tänä syksynä uutisoimme Iceland-kauppaketjun varsin jännittävästä uutuudesta; joulukuusen makuisista sipseistä.  

Lähteet: TheSun, Expressen

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja