The Kitchn -ruokasivuston ruokatoimittaja Emma Christensen kertoo mielestään parhaan tekniikan uunilohen valmistamiseen.
Videolla Kari Aihisen vinkit lohen paistamiseen pannulla.
Uunilohi on yksi Suomen suosituimmista arkiruoista ja sen valmistamiseen sekä tuunaamiseen on olemassa valtavasti vaihtoehtoja. The Kitchn -ruokasivuston ruokatoimittaja Emma Christensen muistuttaa, että uunilohi sopii niin arkeen kuin juhlaankin.
LUE MYÖS: Näitä kaloja suomalaisten kannattaa nyt ostaa kaupasta – ja listalla ei ole lohi!
– Jos haluat helpon, mutta samalla hienon pääruoan, ei ole parempaa vaihtoehtoa kuin uunilohi. Se voi olla arkiruoka keskellä viikkoa, ateria ystävien kanssa tai hieno illallinen sukulaisten kanssa, Emma muistuttaa.
Samalla Emma kertoo, mikä on hänen ja koko The Kitchn -sivuston ruokatoimituksen mielestä paras ja yksinkertaisin tapa täydellisen uunilohen valmistamiseen.
– Se on resepti, joka kannattaa olla takataskussa. Tee näin kerran, niin et koskaan enää joudu miettimään, miten lohen valmistaisit.