Food52-ruokasivuston kolumnisti Ella Quittner päätti selvittää perinpohjaisesti, millaisella paistotavalla saa aikaiseksi kaikkien aikojen parasta pekonia.
Yllä olevalla videolla vinkki kesäiseen pekoniherkkuu.
Kerroimme iime joulukuussa Food52-ruokasivuston kolumnisti Ella Quittnerin testistä, jossa ruokaintoilija selvitti parhaan tavan kananmunan paistamiseen. Ella testasi tuolloin 42 erilaista paistotapaa ja selvitti, millä paistorasvalla ja pannulla tulee paras lopputulos.
Lue lisää: Ella testasi 42 erilaista tapaa kananmunan paistamiseen – yhdellä kikalla ylivoimaisesti paras maku: "Kertakaikkisen täydellistä"
Alkuvudesta Ella puolestaan päätti selvittää, millä tekniikalla paistuvat parhaat pekonit.
– Kun asiaa googlaa, saa 250 miljoonaa hakutulosta, jotka neuvovat milloin paistamaan pekonit pannulla, milloin uunissa ja mikrossa ja vielä hieman eri tyylein, Ella kirjoittaa.
Testissä 6 parasta menetelmää
Niinpä toimittaja päätti testata kuusi eri suosittua tapaa pekonin paistamiseen ja löytää niistä sen kaikista parhaimman. Nämä menetelmät Ella testasi: