Elämäsi paras kanasalaatti – ruokabloggaajan ylistetty resepti
Julkaistu
Suositun The Pioneer Woman -ruokablogin kanasalaatin salaisuus on tumma sokeri. Testaa ylistettyä kanasalaattia vaikka paahdetun leivän välissä.
Ainekset
- 1 kokonainen grillibroileri
- 2-3 vartta selleria
- 3 kevätsipulia
- n. 5 dl viinirypäleitä, puolitettuna
- 1,25 dl majoneesia
- 1,25 dl maustamatonta jogurttia
- 1 sitruunan mehu
- 1-2 rkl tummaa sokeria (ruokosokeri, fariinisokeri)
- Suolaa ja mustapippuria
- Pieni kourallinen tilliä hienonnettuna
- (Ripaus cayennepippuria)
- 1,25 dl mantelirouhetta
- (pekonirouhetta)
Valmistusohje
Näin kanasalaatti valmistuu:
- Pilko grillibroileri paloiksi,
- Pilko selleri, sipuli ja viinirypäleet ja laita samaan kulhoon broilerin kanssa.
- Sekoita toisessa kulhossa majoneesi, jogurtti, sitruunamehu, tumma sokeri, suola ja pippuri. Lisää tilli ja halutessasi hieman cayennepippuria.
- Maista kastiketta ja lisää tarvittaessa mausteita. Kaada kastike broilerisekoituksen päälle. Viimeistele mantelirouheella ja halutessasi myös pekonirouheella.
- Anna salaatin tekeytyä kylmässä useamman tunnin tai jopa yön yli. Tarjoile salaattipedillä tai vaikka sandwichin välissä.
Resepti: The Pioneer Woman -blogi
Kuva: Shutterstock
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa