Näin valmistuu Harri Syrjäsen feta-pinaattimunakas 0:37

Harri Syrjäsen feta-pinaattimunakas

Feta-pinaattimunakkaan valmistusvaiheet näet videolta!

Feta-pinaattiomeletti on oiva aamupala, mutta sopii vaikka lounaaksi tai iltapalaksikin! Testaa Harri Syrjäsen helppo resepti.

Ainekset

  • 3–4 munaa
  • 1–2 rkl kermaa
  • 1 kourallinen pinaattia
  • 10 kirsikkatomaattia
  • 80 g fetaa
  • suolaa ja valkopippuria myllystä

Valmistusohje

  1. Siivuta tomaatit. Riko munat kulhoon ja lorauta kerma perään. Sekoita haarukalla kevyesti, älä vatkaa.
  2. Freesaa kuumalla pannulla pinaatit ja tomaatit voi nokareessa max. 1 minuutin.
  3. Poista pannulta lautaselle ja laske levyn lämpötilaa keskilämmölle. Laita pannuun loppu voi ja kaada munat joukkoon. Tärkeää, että pannu ei ole liian kuuma, ettei munakas kuivu vaan pysyy mehukkaana.
  4. Vedä munakasmassaa pohjaa pitkin reunoilta keskelle, kunnes pinta hieman kiinteytyy. Lisää sitten pinaatit ja tomaatit munakkaan päälle.
  5. Murenna fetajuustoa ja anna paistua rauhassa, kunnes munakas on lähes hyytynyt. Kippaa toinen puoli päälle ja kaada lautaselle. 

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.