Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Harri Syrjäsen feta-pinaattimunakas

0:37Näin valmistuu Harri Syrjäsen feta-pinaattimunakasFeta-pinaattimunakkaan valmistusvaiheet näet videolta!
Julkaistu 18.11.2022 06:30

MTV LIFESTYLE

Feta-pinaattiomeletti on oiva aamupala, mutta sopii vaikka lounaaksi tai iltapalaksikin! Testaa Harri Syrjäsen helppo resepti.

  • Ruokavalio: Kasvisruoka

Ainekset

  • 3–4 munaa
  • 1–2 rkl kermaa
  • 1 kourallinen pinaattia
  • 10 kirsikkatomaattia
  • 80 g fetaa
  • suolaa ja valkopippuria myllystä

Valmistusohje

  1. Siivuta tomaatit. Riko munat kulhoon ja lorauta kerma perään. Sekoita haarukalla kevyesti, älä vatkaa.
  2. Freesaa kuumalla pannulla pinaatit ja tomaatit voi nokareessa max. 1 minuutin.
  3. Poista pannulta lautaselle ja laske levyn lämpötilaa keskilämmölle. Laita pannuun loppu voi ja kaada munat joukkoon. Tärkeää, että pannu ei ole liian kuuma, ettei munakas kuivu vaan pysyy mehukkaana.
  4. Vedä munakasmassaa pohjaa pitkin reunoilta keskelle, kunnes pinta hieman kiinteytyy. Lisää sitten pinaatit ja tomaatit munakkaan päälle.
  5. Murenna fetajuustoa ja anna paistua rauhassa, kunnes munakas on lähes hyytynyt. Kippaa toinen puoli päälle ja kaada lautaselle. 

Lisää aiheesta:

Harri Syrjäsen pekoni-paprikamunakasHarri Syrjäsen texmex-munakasHarri Syrjäsen kinkku-juustomunakasPinaattipannari – se pinaattilettujen helpompi versio!ParmankinkkumunakasSavusilakkamunakas
AamiainenMunakasKasvismunakasNopeat ja helpotHarri SyrjänenVälipalatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Aamiainen
  • 13.3.11:59
    Makea puuro

    Mustikkapiirakkatuorepuuro, herkkukaurapuuro ja keksikaurapuuro

  • 2.2.07:45
    Makea puuro

    Hans Välimäen paras puuro eli bircher-mysli

  • 17.03.202308:51
    Tortillat

    Tortillamunakas

  • 18.11.202206:30
    Munakas

    Feta-pinaattimunakas Harri Syrjäsen tyyliin

  • 10.03.202007:47
    Makea puuro

    Paahdettu kaurapuuro – paras tapa tehdä perinteinen aamupuuro