Harri Syrjäsen feta-pinaattimunakas

munakas3
Munakas on hyvä aamupala, mutta maistuu mihin aikaan päivästä tahansa! Harri Syrjänen

Feta-pinaattiomeletti on oiva aamupala, mutta sopii vaikka lounaaksi tai iltapalaksikin! Testaa Harri Syrjäsen helppo resepti.

Ainekset

  • 3–4 munaa
  • 1–2 rkl kermaa
  • 1 kourallinen pinaattia
  • 10 kirsikkatomaattia
  • 80 g fetaa
  • suolaa ja valkopippuria myllystä

Valmistusohje

  1. Siivuta tomaatit. Riko munat kulhoon ja lorauta kerma perään. Sekoita haarukalla kevyesti, älä vatkaa.
  2. Freesaa kuumalla pannulla pinaatit ja tomaatit voi nokareessa max. 1 minuutin.
  3. Poista pannulta lautaselle ja laske levyn lämpötilaa keskilämmölle. Laita pannuun loppu voi ja kaada munat joukkoon. Tärkeää, että pannu ei ole liian kuuma, ettei munakas kuivu vaan pysyy mehukkaana.
  4. Vedä munakasmassaa pohjaa pitkin reunoilta keskelle, kunnes pinta hieman kiinteytyy. Lisää sitten pinaatit ja tomaatit munakkaan päälle.
  5. Murenna fetajuustoa ja anna paistua rauhassa, kunnes munakas on lähes hyytynyt. Kippaa toinen puoli päälle ja kaada lautaselle. 

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja