Kasvispizzojen suosio jatkaa kasvuaan ja nyt pakastealtaisiin ilmestyy toivottu vegaaninen uutuus.
Yllä olevalla videolla vinkit pakastepizzan tuunaukseen.
Suomessa syödään vuodessa noin 40 miljoonaa pakastepizzaa. Yksi suosion syy on pizzojen helppo ja nopea valmistus. Kasvisruokabuumin myötä myös vegepizzojen suosio on selkeässä nousussa. Pakastepizzavalmistaja Dr. Oetker lanseeraakin nyt Suomen suosituimmalle pizzalle vegaanisen "pikkusiskon".
Tomaatti-Mozzarella jo vuosien ajan Suomen suosituin pakastepizza
Suomi Syö 2019 -tutkimuksen tulokset kertovat, että valmisruokien suosio jatkaa kasvuaan. Tänä päivänä vain 12 prosenttia suomalaisista ei osta valmisruokia lainkaan. Dr. Oetkerin mukaan myös valmisruokapuolella kasvisvaihtoehdot kiinnostavat entistä enemmän. Joka viides toivoo kaupan valikoimiin lisää kasvisvaihtoehtoja. Vegaanisten lisävaihtoehtojen kaipauksesta kertoo 17 prosenttia Suomi Syö -tutkimuksen vastaajista.
Ristorante on Dr. Oetkerin suosituin pizzasarja.
– Sarjan ehdottomasti suosituin on kasvispizza Ristorante Tomaatti-Mozzarella, joka saapui Suomeen jo 22 vuotta sitten, Dr. Oetkerilta kerrotaan.
Nyt suosikkipizza saa rinnalleen vegaaniuutuuden nimeltään Ristorante Rossa Vegetalen. Pizzan pohjalle on laitettu tomaattikastiketta, keltaista paprikaa ja grillattua munakoisoa. Lisäksi pizzassa on aurinkokuivattuja tomaatteja ja pestokastiketta.
