Ehdoton suosikki – tätä suomalaiset kaipaavat hotellien aamupalapöydässä

aamupala,-kalori, laihdutus
Mikä on sinun aamupalasuosikkisi? Shutterstock

Mikä kruunaisikaan loma-aamun paremmin kuin herkullinen hotelliaamiainen? Vaikka loma tarkoittaakin monille rutiinien muuttamista, yksi tuote kuuluu suomalaisten aamupalapöytään niin arkena kuin lomallakin.

Hotels.comin teettämä kysely vahvistaa suomalaisten mainetta kovana kahvinjuojakansana. Eri maiden matkailijoiden aamupalasuosikkeja kartoittavan kyselyn mukaan suomalaisten ehdoton aamupalasuosikki on kahvi. Tästä juomasta ei tingitä edes lomamatkoilla.

Lähes 66 prosenttia kyselyyn vastanneista suomalaismatkaajista piti kahvi- ja teevalikoimaa erittäin tärkeänä osana aamupalaelämystä. 

Jääkaappi kahvinkeitintä tärkeämpää

Niin suurta kahvinkeittokansaa suomalaiset eivät kuitenkaan ole, että kaipaisivat hotellihuoneeseensa omaa kahvinkeitintä. Vain 8 prosenttia vastaajista piti huoneen kahvinkeittomahdollisuutta tärkeänä.

Kahvinkeitintä tärkeämpänä asiana suomalaiset pitivät sen sijaan huoneesta löytyvää jääkaappia omien eväiden säilytystä varten. 

Lähde: Rantapallo

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!