Keittiömestari Dani Hänninen kehitteli sähköä säästävän joulumenun. Hänninen kertoi torstaina MTV:n Uutisaamussa vinkkinsä joulunajan kokkailuun ja vinkkasi myös nerokkaan kasviskorvikkeen joulukinkulle.
MasterChef Suomi -ohjelmastakin tuttu, ravintola Wellamon keittiömestari Dani Hänninen suunnitteli sekä aikaa että sähköä säästävän joulumenun. Herkut valmistuivat osana Motivan ja Hävikkifoorumin Astetta rennompi joulu -kampanjaa. Aiheesta kertoo Kuluttajaliitto tiedotteessaan.
Keittiömestari vieraili torstaina MTV:n Uutisaamussa ja antoi vinkkejään joulunajan kokkailuun. Dani vinkkasi muun muassa, miten kinkun saa paistettua kotiuunissa sähköä säästäen.
– Olen sen testannut, niin kyllä siitä tulee aika pirun hyvää. Ei se klassisesta eroa millään tavalla. Voi tehdä sinappihunnun ja laittaa neilikoita päälle, Dani totesi.

