Mainos

Suolainen kaurapuuro – Chrissy Teigenin helppo puuro on ihanan juustoinen

Malli, mediapersoona ja intohimoinen kotikokki Chrissy Teigen ideoi aamupalan, jossa yhdistyy kaksi klassikkoa: kaurapuuro sekä cacio e pepe -pasta. Testaa helppoa ja herkullista reseptiä.

Ainekset

  • 2,5 dl maitoa
  • 2,5 dl vettä
  • 2,5 dl kaurahiutaleita
  • 2,5 dl (90 g) parmesaanijuustoa raastettuna
  • 50 g mozzarellajuustoa raastettuna
  • 3/4 tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria

Valmistusohje

Chrissy Teigenin Cacio e pepe -kaurapuuro valmistaa näin:

  1. Kiehauta kattilassa keskilämmöllä maito ja vesi. Lisää kaurahiutaleet ja anna porista hiljalleen, välillä sekoittaen noin 7-8 minuuttia. 
  2. Sekoita joukkoon parmesaani- ja mozzarellaraaste, suola ja pippuri. Anna juuston sulaa puuron sekaan.
  3. Ota kattila pois liedeltä ja annostele puuro kulhoihin. Viimeistele vielä pippurilla ja parmesaaniraasteella. 

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja