Suolainen kaurapuuro – Chrissy Teigenin helppo puuro on ihanan juustoinen
Julkaistu
Malli, mediapersoona ja intohimoinen kotikokki Chrissy Teigen ideoi aamupalan, jossa yhdistyy kaksi klassikkoa: kaurapuuro sekä cacio e pepe -pasta. Testaa helppoa ja herkullista reseptiä.
Ainekset
- 2,5 dl maitoa
- 2,5 dl vettä
- 2,5 dl kaurahiutaleita
- 2,5 dl (90 g) parmesaanijuustoa raastettuna
- 50 g mozzarellajuustoa raastettuna
- 3/4 tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
Valmistusohje
Chrissy Teigenin Cacio e pepe -kaurapuuro valmistaa näin:
- Kiehauta kattilassa keskilämmöllä maito ja vesi. Lisää kaurahiutaleet ja anna porista hiljalleen, välillä sekoittaen noin 7-8 minuuttia.
- Sekoita joukkoon parmesaani- ja mozzarellaraaste, suola ja pippuri. Anna juuston sulaa puuron sekaan.
- Ota kattila pois liedeltä ja annostele puuro kulhoihin. Viimeistele vielä pippurilla ja parmesaaniraasteella.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan