Suolainen kaurapuuro – Chrissy Teigenin helppo puuro on ihanan juustoinen

shutterstock_1679465263
Shutterstock

Malli, mediapersoona ja intohimoinen kotikokki Chrissy Teigen ideoi aamupalan, jossa yhdistyy kaksi klassikkoa: kaurapuuro sekä cacio e pepe -pasta. Testaa helppoa ja herkullista reseptiä.

Ainekset

  • 2,5 dl maitoa
  • 2,5 dl vettä
  • 2,5 dl kaurahiutaleita
  • 2,5 dl (90 g) parmesaanijuustoa raastettuna
  • 50 g mozzarellajuustoa raastettuna
  • 3/4 tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria

Valmistusohje

Chrissy Teigenin Cacio e pepe -kaurapuuro valmistaa näin:

  1. Kiehauta kattilassa keskilämmöllä maito ja vesi. Lisää kaurahiutaleet ja anna porista hiljalleen, välillä sekoittaen noin 7-8 minuuttia. 
  2. Sekoita joukkoon parmesaani- ja mozzarellaraaste, suola ja pippuri. Anna juuston sulaa puuron sekaan.
  3. Ota kattila pois liedeltä ja annostele puuro kulhoihin. Viimeistele vielä pippurilla ja parmesaaniraasteella. 

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja