Sisällöt Tomi Einonen Vastaava päätoimittaja Ilkka Ahtiainen Uutispäätoimittaja Mona Haapsaari Toimituspäällikkö Teemu Niikko Toimituspäällikkö, urheilu Liiketoiminta Iina Eloranta VP, Channels and Digital Consumption SuomiAreena Jeremias Kontio Vastaava tuottaja
Makuja
Suolainen kaurapuuro – Chrissy Teigenin helppo puuro on ihanan juustoinen
Julkaistu 15.09.2020 11:18
Petra Tuominen
petra.tuominen@mtv.fi
Ainekset 2,5 dl maitoa 2,5 dl vettä 2,5 dl kaurahiutaleita 2,5 dl (90 g) parmesaanijuustoa raastettuna 50 g mozzarellajuustoa raastettuna 3/4 tl suolaa ½ tl mustapippuria
Valmistusohje Chrissy Teigenin Cacio e pepe -kaurapuuro valmistaa näin: Kiehauta kattilassa keskilämmöllä maito ja vesi. Lisää kaurahiutaleet ja anna porista hiljalleen, välillä sekoittaen noin 7-8 minuuttia. Sekoita joukkoon parmesaani- ja mozzarellaraaste, suola ja pippuri. Anna juuston sulaa puuron sekaan. Ota kattila pois liedeltä ja annostele puuro kulhoihin. Viimeistele vielä pippurilla ja parmesaaniraasteella.
Malli, mediapersoona ja intohimoinen kotikokki Chrissy Teigen ideoi aamupalan, jossa yhdistyy kaksi klassikkoa: kaurapuuro sekä cacio e pepe -pasta. Testaa helppoa ja herkullista reseptiä.
24.4. 16:10
13.3. 11:59
27.01.2023 14:24
18.12.2020 15:13
15.09.2020 11:18
Lataa lisää