Burger Kingiin tulossa oleellinen muutos ensimmäistä kertaa 20 vuoteen: Tältä näyttää uusi logo

0:46 Tältä näyttää Burger Kingin uusi logo!

Pikaruokaketju Burger King uudistaa logoaan ensimmäisen kerran 20 vuoteen. Katso videolta, miltä näyttää uusi, retrohenkinen logo!

Yllä olevalla videolla paljastuu Burger Kingin uusi logo.

Vuonna 2013 paluun Suomeen tehnyt hampurilaisketju Burger King kertoi tammikuussa uudistavansa brändinsä ulkoasua ensimmäisen kerran 20 vuoteen.

Burger King paljasti uuden logonsa, joka huokuu retro-henkeä ja on saanut inspiraation värimaailmaansa ketjun ruoista. Hampurilaisketjun logosta katoaa kokonaan sininen kaarre ja ulkoasu muuttuu minimalistisemmaksi.

Uudistunut, mutta retrohenkinen ilme

Logon tarkoituksena on myös kunnioittaa kerjun 64-vuotista historiaa. Uusi ulkoasu muistuttaa ketjun vanhaa logoa, joka on peräisin vuodelta 1969. Uudistunut ilme tullaan näkemään sekä ketjun tuotepakkauksissa että henkilökunnan vaatetuksessa. 

Uutiskanava CNN muistuttaa, että Burger Kingin uudistus tulee sopivasti vain pari kuukautta sen jälkeen, kun kilpailja McDonald’s paljasti uudet pakkauksensa. 

Burger Kingin uusi ilme tullaan näkemään joissain ketjun ravintoloissa ainakin Yhdysvalloissa jo vuonna 2021. Ketjulla on kuitenki lähes 19 000 ravintolaa maailmanlaajuisesti, joten uudistumisen eteneminen vie useamman vuoden. Vielä ei ole tietoa, milloin uudistus näkyy esimerkiksi Suomessa.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja