Burger King -ravintolassa erikoinen kalkkunaselkkaus Yhdysvalloissa: "Oli se melkoinen näky"

1:40 Puliseva lintujengi yritti ängetä Burger Kingiin Yhdysvalloissa
Jäivät kiinni itse teossa! Puliseva lintujengi yritti ängetä Burger Kingiin Yhdysvalloissa.

Villit kalkkunat syövät esimerkiksi erilaisia siemeniä ja marjoja. Tämä kalkkunajengi oli kuitenkin selvästi kyllästynyt perinteisiin antimiin.

Kalkkunajoukkio kuvattiin pyrkimässä hanakasti sisään pikaruokaravintola Burger Kingiin Berks Countyssa, Pennsylvaniassa. Ravintolassa olleet Warren ja Harrison Shaub seurasivat tilannetta purilaispaikan sisätiloista havaittuaan, että ulkopuolella vaanii melkoinen joukkio kalkkunoita.

– Ne seurasivat ihmisiä ympäri autokaistaa ja istuivat ravintolan edessä, tuijottivat sisään ja näyttivät tyytyväisiltä. Ne pulisivat hieman, mutta liikenteestä ne eivät hätkähtäneet, Warren kuvaa.

Kaksikko päätti kuvata kalkkunoita videolle – eivätkä he olleet ainoita. Katso kalkkunoiden seikkailuja yllä olevalta videolta.

– Oli aika huvittavaa, kun ne haittasivat liikennettä autokaistalla, ja ihmiset ottivat kuvia. Oli se melkoinen näky, Warren kiittelee.

"Kalkkunaselkkaus" kesti kaksi tuntia

On epäselvää, mistä kalkkunat Burger Kingiin saapuivat. Shaubien mukaan naapurissa on maatila, josta linnut kenties olivat harhautuneet retille.

Burger Kingin ravintolapäällikön mukaan "kalkkunaselkkaus" kesti kaksi tuntia. Linnut häipyivät omia aikojaan.

Lähde: CNN

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja