Brittejä koetellaan: Saarivaltion McDonald'seista loppuivat pirtelöt!

shutterstock_1483589843
Britti-McDonald's ei tällä hetkellä myy pirtelöitä, sillä ne ovat loppu. Shutterstock

Mäkkärin pirtelöpula vaikuttaa sekä Englantiin, Skotlantiin että Walesiin.

Brittiherkuttelijoita koetellaan nyt toden teolla. Paikallinen McDonald's ei tällä hetkellä myy pirtelöitä, sillä niitä ei yksinkertaisesti ole saatavilla. Aiheesta uutisoivat esimerkiksi BBC ja CNN.

Kaksi syytä

Pirtelöiden lisäksi pullotetut juomat loistavat poissaoloaan. Medioiden mukaan syynä ovat sekä koronapandemian aiheuttamat ongelmat toimitusketjussa että brexitiin liittyvät henkilöstöpula.

– Kuten useimmilla yrityksillä, meilläkin on parhaillaan joitain ongelmia toimitusketjussamme. Ne vaikuttavat pieneen määrään tuotteita, yhtiön edustaja kuvaili.

"Olen niin vanha, että muistan, kun McDonald'silla vielä oli pirtelöitä..."

Pirtelöpula vaikuttaa sekä Englantiin, Skotlantiin että Walesiin, vaikka McDonald's vakuuttikin tekevänsä kaikkensa, että ongelma saadaan korjattua. Somessa tieto otettiin vastaan sekä kauhistuneesti että brexitin puolesta äänestäneille naljailleen.

– Tästähän on tulossa vakavaa, Calum voivottelee Twitterissä.

– Olen niin vanha, että muistan, kun McDonald'silla vielä oli pirtelöitä, eikä maamme ollut kansainvälinen häpeäpilkku, Mike maalailee.

– Tämä oli koko ajan Nigelin Brexit-suunnitelma, Nemo uskoo.

Katso erikoinen välikohtaus videolta. Juttu jatkuu videon jälkeen.

Nigel Faragea heitettiin pirtelöllä Newcastlessa 1:43
Nigel Faragea heitettiin banaanipirtelöllä keskellä katua.

"Itse en usko, että niillä edes on pirtelökonetta"

Kaikille tieto herkkukadosta ei ole tullut järkytyksenä: somemaailmassa on jo tunnettu vitsi, että McDonald'sin pirtelöiden ja muiden herkkujen tekemiseen tarkoitettu kone on usein rikki.

– Onhan tämä paha juttu, mutta "jäätelökone on rikki" on ollut standardivastaus melkein kaikissa Mäkkäreissä jo vuodesta 1997, Chris naljailee.

– Ollakseni rehellinen, itse en usko, että niillä edes on pirtelökonetta, tai että pirtelöitä edes on olemassa, dean paljastaa.

– Tässä elämänohje: jos sinut tuomitaan kuolemaan, pyydä McFlurrya viimeiseksi ateriaksi. Kuolet kuolemanrangaistuksen sijaan vanhuuteen [odottaessasi], faktasivusto Amazing facts! heittää.

Katso myös: Mitä "nappulat" McDonald’sin limumukeissa todellisuudessa merkitsevät?

Mitä"nappulat"McDonald’sin limumukeissa todellisuudessa merkitsevät? 0:32

Lähteet: Cnn.com,  Bbc.com

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.