McDonald'sin asiakkaalta mahtava pirtelöniksi, jota jopa pikaruokaravintolan työntekijät ylistävät: "Tätä on pakko kokeilla"

1:23 Faktoja vaniljajäätelöstä – ovatko mustat pilkut jäätelössä oikeasti hyvä vai huono juttu?

McDonald’s-fanin pirtelön tuunaamiseen liittyvä TikTok-video on saavuttanut suuren suosion, kertoo brittilehti Mirror

Miten saa McDonald’sin pirtelön maistumaan paremmalta? Jos pidät kahvista, vastaus on simppeli.

McDonald’s-fani ja -asiakas jakoi TikTokissa pirtelövinkin, joka on saavuttanut videopalvelussa suuren suosion. Nimimerkki @ellbrxo näyttää videolla, miten pirtelöstä ja kahvista saa tuunattua Starbucks-tyylisen herkkujuoman.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Idea on todella simppeli: osta Mäkkäristä vaniljapirtelö ja espresso, ja yhdistä nämä kaksi juomaa herkulliseksi kahvipohjaiseksi juomasekoitukseksi. Pirtelövinkkiä on katsottu TikTokissa jo satojatuhansia kertoja ja sillä on jo lähes 30 000 tykkäystä. 

Myös McDonald’sin työntekijät ovat rientäneet paikalle kehumaan vinkkiä.

– Työskentelen Mäkkärissä ja teen samalla tavalla usein, eräs TikTok-käyttäjistä kommentoi.

Pirtelöniksiä kehuttiin videopalvelussa mahtavaksi ja jotkut pohtivat, saisiko suklaapirtelön ja espresson yhdistämällä entistäkin paremman juoman. 

– Loistava idea, TikTokissa ylistettiin.

– Tätä on pakko kokeilla, eräs käyttäjä totesi. 

Monet pikaruokaravintoloiden ruokiin liittyvät niksit ja paljastukset ovat nousseet aiemminkin suosituiksi TikTokissa. Palvelussa on aiemmin muun muassa noussut esiin McDonald’sin ex-työntekijän paljastus siitä, miksi ravintolan jäätelökoneet tuntuvat olevan usein rikki. 

Lähde: Mirror

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja