Grillikausi lähestyy, ja onkin aika luoda silmäys tulevan kesän kuumimpiin grillitrendeihin. Tänä kesänä hifistellään erilaisilla savustusmenetelmillä, joilla kypsennetään yllättäviäkin herkkuja.
Yllä olevalla videolla kerrotaan, miten grillaaminen käy turvallisesti.
Vaikka ulkona ei vielä näytäkään kovin kesäiseltä, on pian aika kaivaa grilli talviteloilta. Mitt Kök -sivusto kertoo, mitkä ovat tulevan kesäkauden kuumimmat grillitrendit.
1. Savustaminen
Grilli toimii myös savustamiseen. Se antaa ruoalle ihan uusia makuja.
Jos sinulla on pallogrilli, anna sen tekeytyä hiillokseksi. Levitä puoli desiä savustuspurua hiilloksen päälle. Laita kansi päälle ja sulje venttiilit.
Jos haluat enemmän savun makua, käytä savustuslaatikkoa. Täytä laatikko yhdellä tai kahdella desillä savustuspurua. Asettele sen jälkeen ruoka grilliritilän päälle ja ryhdy hommiin.



