Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kana Caprese -pizza grillissä

Julkaistu 15.06.2016 18:46

MTV LIFESTYLE

Herkullinen pizza valmistuu grillissä Risto Mikkolan reseptillä.

Pizzapohja

  • 15 g tuorehiivaa
  • 750 g vehnäjauhoja
  • 15 g suolaa
  • 0,5 l kädenlämpöistä vettä
  • 15 g sokeria
  • 0,5 dl oliiviöljyä

Minuuttipihvit

  • 1 pkt (350g) Kariniemen kananpojan minuuttipihvi maustamaton
  • suolaa, pippuria 

Pizzatäyte

  • Valio Emmental (punaleima) juustoraastetta
  • 2 pkt Buffalo mozzarella -juustoa
  • 1pkt kirsikkatomaatteja puolikkaina
  • 1 pnt Järvikylän basilikaa, revittynä

Valmistusohje

Grillaa pihvejä kaksi minuuttia molemmin puolin. Mausta pippurilla ja suolalla. Suikaloi kypsät minuuttipihvit. 

Sekoita kaikki pohjan aineet ja vaivaa (yleiskoneessa n. 10 minuuttia). Kohota kylmässä mieluiten yön yli. Paloittele taikina 100 g paloiksi ja kauli ne 1-2 mm paksuiksi pizzapohjiksi. Aseta kaulittu pizzapohja grilliritilän päälle ja grillaa noin 30 sekuntia. Poista pizzapohja grillistä. Käännä pizzan grillattu puoli ylöspäin ja täytä kirsikkatomaateilla tai tomaattikastikkeella ja juustolla. Grillaa pizzaa epäsuorassa lämmössä kannen alla 2 – 3 min. Laita pizzan päälle tuoretta mozzarellaa, suikaloituja minuuttipihvin paloja ja basilikaa.

Lisää aiheesta:

Kesän parhaat burgerit grillissäHellapoliisin piparjuuri-lihamurekePizzasämpylätM. J. PizzaGrillatut minipizzatKevytpizza
GrilliPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Grilli
  • 28.03.201711:52
    Hellapoliisi

    Hellapoliisin lampaan karetta ja parsaa

  • 13.07.201609:36
    Lisäkeruoat

    Raejuusto-ruohosipulisinappi, paahdettu peruna- ja pak choi -salaatti ja punasipulivinaigrette

  • 29.06.201613:07
    Pääruoat

    Kananpojan paistileike parsan, grillijuuston ja wasabirucola-hollandaisekastikkeen kanssa

  • 22.06.201611:39
    Lisäkeruoat

    Liekitetty pippurikermakastike

  • 22.06.201611:39
    Jälkiruoat

    Tuorejuustokakkua lasissa