Mainos

Kana Caprese -pizza grillissä

pizza

Herkullinen pizza valmistuu grillissä Risto Mikkolan reseptillä.

Pizzapohja

  • 15 g tuorehiivaa
  • 750 g vehnäjauhoja
  • 15 g suolaa
  • 0,5 l kädenlämpöistä vettä
  • 15 g sokeria
  • 0,5 dl oliiviöljyä

Minuuttipihvit

  • 1 pkt (350g) Kariniemen kananpojan minuuttipihvi maustamaton
  • suolaa, pippuria 

Pizzatäyte

  • Valio Emmental (punaleima) juustoraastetta
  • 2 pkt Buffalo mozzarella -juustoa
  • 1pkt kirsikkatomaatteja puolikkaina
  • 1 pnt Järvikylän basilikaa, revittynä

Valmistusohje

Grillaa pihvejä kaksi minuuttia molemmin puolin. Mausta pippurilla ja suolalla. Suikaloi kypsät minuuttipihvit. 

Sekoita kaikki pohjan aineet ja vaivaa (yleiskoneessa n. 10 minuuttia). Kohota kylmässä mieluiten yön yli. Paloittele taikina 100 g paloiksi ja kauli ne 1-2 mm paksuiksi pizzapohjiksi. Aseta kaulittu pizzapohja grilliritilän päälle ja grillaa noin 30 sekuntia. Poista pizzapohja grillistä. Käännä pizzan grillattu puoli ylöspäin ja täytä kirsikkatomaateilla tai tomaattikastikkeella ja juustolla. Grillaa pizzaa epäsuorassa lämmössä kannen alla 2 – 3 min. Laita pizzan päälle tuoretta mozzarellaa, suikaloituja minuuttipihvin paloja ja basilikaa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!