Mainos
Mainos
Mainos

Kana Caprese -pizza grillissä

Herkullinen pizza valmistuu grillissä Risto Mikkolan reseptillä.

Pizzapohja

  • 15 g tuorehiivaa
  • 750 g vehnäjauhoja
  • 15 g suolaa
  • 0,5 l kädenlämpöistä vettä
  • 15 g sokeria
  • 0,5 dl oliiviöljyä

Minuuttipihvit

  • 1 pkt (350g) Kariniemen kananpojan minuuttipihvi maustamaton
  • suolaa, pippuria 

Pizzatäyte

  • Valio Emmental (punaleima) juustoraastetta
  • 2 pkt Buffalo mozzarella -juustoa
  • 1pkt kirsikkatomaatteja puolikkaina
  • 1 pnt Järvikylän basilikaa, revittynä

Valmistusohje

Grillaa pihvejä kaksi minuuttia molemmin puolin. Mausta pippurilla ja suolalla. Suikaloi kypsät minuuttipihvit. 

Sekoita kaikki pohjan aineet ja vaivaa (yleiskoneessa n. 10 minuuttia). Kohota kylmässä mieluiten yön yli. Paloittele taikina 100 g paloiksi ja kauli ne 1-2 mm paksuiksi pizzapohjiksi. Aseta kaulittu pizzapohja grilliritilän päälle ja grillaa noin 30 sekuntia. Poista pizzapohja grillistä. Käännä pizzan grillattu puoli ylöspäin ja täytä kirsikkatomaateilla tai tomaattikastikkeella ja juustolla. Grillaa pizzaa epäsuorassa lämmössä kannen alla 2 – 3 min. Laita pizzan päälle tuoretta mozzarellaa, suikaloituja minuuttipihvin paloja ja basilikaa.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.