Kaakkois-Aasiassa suosittua maustekasvia saatetaan tulevaisuudessa nähdä yhä enemmän ihmisten lautasilla.
Avokadoleipiä, avokadosmoothieita ja avokadosalaatteja. Avokadoa lisätään tänä päivänä niin suolaisiin kuin makeisiinkin ruokiin, mutta tulevaisuudessa voi olla toisin.
Videolla kokki Henri Alén kertoo, miltä ruoka saattaa näyttää tulevaisuudessa. Artikkeli jatkuu videon alla.
13:00
Ruokatrendeistä hyvin perillä olevan tv-kokki Nigella Lawsonin mukaan tämä vihreä terveyspommi on jo parhaat päivänsä nähnyt, ja lähitulevaisuudessa avokado saattaa joutua tekemään tilaa uudelle tulokkaalle; pandanille.
Sopii niin suolaisiin kuin makeisiin ruokiin
Kaakkois-Aasiassa yleisesti ruoanlaitossa käytetty pandan eli maustekairapalmu on kokin mukaan kasvi, joka saattaa pian täyttää sosiaalisen median feedisi. Kaakkois-Aasiassa tätä kasvia käytetään maustamaan niin jälkiruokia, juomia kuin riisiäkin.
