Arkiruokahitti! Kari Aihisen helpossa nuudeliruoassa on nerokas juju: "Mielestäni aika hemmetin hyvää"

Katkarapuvokki2

Arkiruokahitti-juttusarjassa esitellään MTV Uutisten Makuja-ruokasivun suosituimpia arkiruokaohjeita. Joko olet testanut Kari Aihisen monipuolisen nuudeliruoan?

Arkena moni kaipaa kotikeittiöönsä mahdollisimman sujuvaa ruoanlaittoa. Arkiruokaohjeelta toivotaan ennen kaikkea nopeutta ja helppoutta. Moni toivoo myös, että päivän kokatusta ruoasta riittäisi annokset myös seuraavalle päivälle, jottei jatkuvasti tarvitse laittaa ruokaa. 

MTV Uutisten Makuja-ruokasivujen arkiruokahitti-juttusarjassa nostetaan esiin suomalaisten suosikkiohjeita. Reseptien joukosta löytyy niin kotikeittiön klassikoita kuin uusia hittejäkin. Ota testiin esimerkiksi tämä Natalian suosittu pasta.

Kapen nerokas nuudeliruoka

Keittiömestari Kari "Kape" Aihinen on loihtinut Kaappaus keittiössä -ohjelmassa monia ruokia, joista on muodostunut suomalaisille arjen uusia suosikkeja. Yksi näistä ruoista on Kapen nuudelivokki. Ruoassa piilee nerokas juju: sen voi syödä joko kylmänä nuudelisalaattina tai lämpimänä vokkina 

Aihinen neuvoi Kaappaus keittiössä -ohjelmassa aloittamaan ruoanlaiton aina esivalmisteluilla.

– Kun alat tehdä ruokaa, pilko aina kaikki raaka-aineet valmiiksi. Näin näet määrät ja värit, Aihinen opasti.

Myös vokkaamisessa kannattaa pitää mielessä yksi hyvä perussääntö:

– Kun aletaan vokkaamaan, niin edetään aina siinä järjestyksessä, mikä kestää pisimpään (kypsyä).

Aihinen maistoi nuudelivokkiaan Kaappaus keittiössä -ohjelmassa ja ylisti sen makua.

– Tämä on mielestäni aika hemmetin hyvää. Terveellisyys on huipussaan: vähän öljyä, paljon kasviksia ja vähän munanuudelia.


**

Testaa myös helppo kanavokki:

Herkullinen kanawokki 0:31

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!