Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia 3:15

Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia

Nopea pizza valmistuu paistinpannulla ilman hiivaa ja uunia! Testaa Ari Paksuniemen helppo resepti.

Ainekset

  • 150 g pizzajauhoja (vehnäjauhoja)
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 150 g maustamatonta jogurttia esim. turkkilaista

Täytteet

  • Oman maun mukaan

Valmistusohje

Viiden minuutin pizza valmistuu näin: 

  1. Sekoita kuivat ainekset kulhossa yhteen. Lisää jogurtti ja sekoita lastalla tai käsin. Ota taikina laudalle jossa vähän jauhoja ja vaivaa taikina niin että se ei tartu enää käsiin. Kauli taikina pannulle sopivaksi.
  2. Lämmitä pannu kuumaksi ja lorauta oliiviöljyä. Sivele öljy kauttaaltaan pannun pohjalle. Laita sopivan kokoiseksi kaulittu pizzataikina pannulle ja anna olla siinä pari minuuttia. Kun taikina irtoaa pannusta, sen voi kääntää ympäri.
  3. Lisää taikinan päälle haluamasi täytteet, alkaen tomaattipyreestä ja juustosta. Laita kansi päälle ja anna kypsyä hetki. Kun juusto on sulanut, pizza on valmis.

Resepti ja kuva: Aapeen KasAri, Ari Paksuniemi


Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.