Älä osta tätä jauheliharuokaa eineksenä – edullinen arkiruokahitti on helppo tehdä itse

Lihaperunasoselaatikko on koko perheelle maistuvaa arkiruokaa. Korvaa jauhelihat halutessasi jollain kasviproteiinilla!

Nyt kokataan taas arkiruokahitti! Juttusarjassamme nostetaan esiin MTV Uutisten Makuja-ruokasivujen parhaita ruokaohjeita. Tällä kertaa ruokalistalla on kotoisaa lihaperunasoselaatikkoa.

Etsitkö nopeaa ja helppoa kokattavaa arjen pyörityksen keskelle? MTV Uutisten Makuja-ruokasivujen arkiruokahitti-juttusarjassa nostetaan esiin suomalaisten suosikkiohjeita Maikkarin reseptiarkistosta.

Suosittujen reseptien joukosta löytyy niin kotikeittiön klassikoita kuin uusia hittejäkin. Ota testiin esimerkiksi tämä supersuosittu lohipasta , nerokas ja nopea ruoka tortilloista, puolessa tunnissa valmistuva paras kermainen kanakastike, tai Henri Alénin mahtava uunilohi.

Iki-ihana lohturuoka lihaperunasoselaatikko kannattaa tehdä itse!

Vaikka valmisruoalle onkin joskus oma aikansa ja paikkansa, kannattaa einesklassikoiden valmistamista kokeilla joskus itse kotona.

Lihaperunasoselaatikko oli aikoinaan hyvinkin tuttua suomalaisperheiden arkiruokaa. Se on tänä päivänä jäänyt ehkä hieman monen trendikkäämmän ruoan varjoon , mutta aivan syyttä. Jauhelihan ja perunamuusin liitto on vastustamaton ja tämä ruoka maistuu taatusti koko perheelle. 

Klassikkoa on saatavilla myös eineksenä, mutta kannattaa ehdottomasti kokeilla lihaperunasoselaatikon valmistamista myös itse. Se ei ole vaikeaa! 

– Lihaperunasoselaatikko on ihanaa arkiruokaa. Tarjoa seuraksi puolukkahilloa tai porkkanaraastetta, vinkkaa ruoka-alan monitaituri, Hellapolisiina tunnettu Kati Jaakonen.

Videolla: Miten jauheliha paistetaan oikein? Kari Aihinen näyttää:

6:13

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja