8-vuotias poika halusi tehdä vaikutuksen isoisäänsä kokkiohjelmassa – sydäntäsärkevä lopputulos sai katsojatkin itkemään

fish&chips_kuvakaappauspienipoika
Epäonnistunut annos sai pienen pojan lohduttomiin kyyneliin. Shutterstock/ Kuvalähde Youtube

Semifinaalissa epäonnistunut kahdeksanvuotias englantilaispoika sulatti espanjalaisten sydämet.


Espanjan Master Chef Juniorissa kisannut Jefferson yritti kokata isoisänsä version kuuluisasta brittiläisestä fish and chips -annoksesta, mutta tiputti tartar-kastikkeen eikä saanut annosta määräajassa valmiiksi.

Yksi juontajista yritti lohduttaa epätoivoisesti itkevää poikaa, joka tunsi pettäneensä isoisänsä.

–Älä huoli, se on vain ruoanlaittoa. Ei ole kysymys elämästä ja kuolemasta, muistutti yllätysvierailulle kuvauksiin saapunut isoisä kuitenkin.

Sosiaalinen media täyttyi kannustusviesteistä, kun Jefferson jakson lopuksi tippui jatkosta. Piristystä toi myös pudotusta seuranneena päivänä kokkaaminen Britannian Espanjan suurlähettiläälle, joka kehui Jeffersonin edustaneen synnyinmaataan Britanniaa hienosti. 

Nuori kokki käytti espanjassakin suositun Oscar-nimensä sijaan sukunimeään kisassa kutsumanimenä tuodakseen brittiläisyytensä esille. Vain kaksi vuotta Espanjan Costa del Solissa asunut poika puhui ohjelmassa virheetöntä espanjaa.

Pieni, iloinen poika sai lähtöpassit Espanjan Master Chef Juniorista jo toisella viikolla, mutta äänestettiin fanien toimesta takaisin kisaan.

Lähde: Telegraph

***


 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat