Kuusivuotias ystävystyi roskakuskien kanssa – äiti jakoi hellyttävän videon jokaviikkoisesta rutiinista: "Nämä kaverit ovat mahtavia"

Yhdysvaltalaispojan ja paikallisten roskakuskien yllättävä ystävyys on tehnyt kuusivuotiaasta Noah Cooperista pienimuotoisen julkkiksen kotiseudullaan Länsi-Virginian osavaltiossa.

Noah on monen muun ikäisensä lapsen tavoin roskakuskien suuri fani. Joka torstai poika odottaa kotitalonsa pihassa kuskien saapumista saadakseen tervehtiä näitä.

Jokaviikkoinen rutiini

Noahin äiti julkaisi Facebookissa hellyttävän videon, jossa roska-auto pysähtyy talon eteen ja kuski antaa innokkaalle lapselle halauksen ennen kuin ryhtyy töihin.

– Mitäkö teen hereillä kello seitsemältä kesäaamuna? Tänään on tietenkin roskakuskipäivä, ja Noah pakotti minut laittamaan herätyskellon soimaan, Noahin äiti Tracey Cooper kirjoittaa kuvien ja videon yhteydessä.


Jos päivitys ei näy, katso se täältä.

Rutiini on jokaviikkoinen, ja kuskit ovat tutustuneet pieneen ihailijaansa, äiti kertoo Good Morning Americalle. Kuskit nimeltä Mark Stephens ja Jacob Yoder ovat saaneet Noahilta itse leivottuja keksejä ja ovat puolestaan lahjoittaneet tälle muun muassa leikkiroska-auton.

– Hän (Noah) pitää isoista autoista, ja hän rakastaa katsoa, kun he heittävät roskat lavalle. Jos emme ole ulkona, miehet jäävät odottamaan halatakseen häntä. Nämä kaverit ovat mahtavia, Cooper kertoo.

– Sydäntäni lämmittää, että he näkevät hänen herttaisuutensa ja ovat tehneet enemmän kuin tarpeeksi.

Äiti sanoo, että uutisen levittyä Noah on saanut huomiota kotikylällään.

– Hän ymmärtää, kuinka suureksi tämä juttu on paisunut, ja nauttii huomiosta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja