Mainos

10-vuotias koululainen ei sulattanut suklaamurojen iskulausetta – tytön Kellogg’sille lähettämällä kirjeellä odottamattomat seuraukset

Kellogg’s on muuttanut suklaamurojensa iskulausetta kymmenvuotiaan koulutytön toiveesta. Tytön valmistajalle lähettämän kirjeen mukaan lause ”lasten rakastama, äitien hyväksymä” ei ole tätä päivää, sillä myös miehet voivat osallistua aamupalan tekoon.

VIDEO: Kaipaatko vaihtelua aamupalalle? Poimi talteen Kari Aihisen herkullisten köyhien ritareiden resepti.

Kymmenvuotis Hannah-Marie teki huomion muropaketin kyljessä olevan iskulauseen asenteellisuudesta eräänä aamuna aamupalapöydässä. 

– Se (mainoslause) sai minut ajattelemaan, että myös isät pitäisi mainita, sillä he ovat myös tärkeitä. Lisäksi joillain ihmisillä ei ole äitiä, ja se voi saada heidät hämilleen, Hannah-Marie kertoo.

Valmistaja otti tytön toiveen todesta

Tyttö kertoi ajatuksista vanhemmilleen, jotka kannustivat tyttöä kirjoittamaan ja kertomaan huomiostaan valmistajalle. Sydäntälämmittävässä kirjeessä tyttö kertoi isästään Jamesista, joka heidän perheessään on yleensä se, joka laittaa hänelle aamupalaa.

– Minusta se on melko seksistinen, sillä miehet voivat myös tehdä aamupalaa. Minun isäsi tekee sitä paljon, sillä äitini tekee paljon töitä, eikä ole aina aamupalalla kotona, tyttö kirjoitti kirjeeseen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tytön kirje tehosi, sillä nyt Kellogg’s on luvannut muuttaa lausetta niin, että ”äidin” tilalle vaihdetaan sana ”vanhemmat”. Uudet paketit saapuvat kauppoihin lähitulevaisuudessa.

Tytön vanhemmat kertovat olevansa ylpeitä tyttärestään, ja he uskovat tämän toimivan esimerkkinä aivan kaikille siitä, että myös pienillä teoilla voi olla suuri vaikutus.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja