Mainos

”Se murskasi sydämeni” – tytön koskettava kirje vihaiselle äidille saa silmät avautumaan

Äidit, olkaa varovaisia sanoissanne! Tämä pikkutytön kirjoittama kirje osoittaa, kuinka paljon huonosti valitut sanat voivat vaikuttaa lapsiimme.

On helppoa sanoa asioita joita ei tarkoita. Tämä lapsen äidilleen kirjoittama kirje saa jokaisen meistä miettimään sanojaan kaksi kertaa ennen suun avaamista.

Riita syntyi huoneen siivoamisesta

Äiti julkaisi yhdeksänvuotiaan tyttärensä Ellien kirjeen Facebookissa Unmumsy Mun -sivustolla. Kaikki sai alkunsa, kun äiti pyysi tytärtään siivoamaan huoneensa.

Turhautunut tytär ei kuitenkaan suostunut äidin pyyntöön, vaan ilmoitti, ettei halunnut kuulua enää perheeseen. Hän kertoi haluavansa tulla myydyksi nettikauppa eBayssa.

Äiti ei sulattanut tyttärensä niskoittelua, vaan päätti antaa takaisin samalla mitalla. Hän vastasi tytölle, ettei kukaan kuitenkaan haluaisi ostaa häntä. Äidin vastaus satutti tyttöä enemmän kuin ulkokuori antoi ymmärtää.

"Se todella murkasi sydämeni" 

Riitelyyn kyllästynyt tyttö päättikin kirjoittaa riidan päätteeksi kirjeen, joka sulattaisi kenen tahansa sydämen, etenkin sanojansa katuvan äidin.

– Olen pahoillani, mutta se mitä sanoit siitä, ettei kukaan ostaisi minua, murskasi todella sydämeni. Nyt ainakin tiedän kuinka paljon häpeät minua, Ellie kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Facebookiin kirjeen lisännyt äiti paljastaa, että tyttären sydän on nyt paikattu ja he tekivät sovinnon. Tämä kirje kulkee kuitenkin hänen mukanaan muistutuksena siitä, kuinka suuri merkitys sanoilla voi olla pieneen sydämeen.

Video: Kannattaako lahjonta? Katso videolta asiantuntijan vastaus. 

2:15

Lähde: TheSun 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.