"Olen syönyt suklaata 50 vuotta, enkä ole huomannut asiaa" – oletko sinä hoksannut tätä piilotettua yksityiskohtaa Tobleronen logosta?

toblerone
Shutterstock

Tuhansien ihmisten silmät ovat avautuneet heidän tajuttuaan, että suosikkisuklaan logon sisään on piilotettu eläinhahmo. 

Kun Twitter-käyttäjä Stepahanie antoi poikansa maistaa ensimmäistä kertaa elämässään Toblerone-suklaata, yhdeksänvuotiaan pojan huomio ei kiinnittänytkään herkulliseen suklaaseen, vaan itse pakkaukseen. Tarkemmin sanottuna suosikkisuklaan logoon piilotettuun hahmoon.

Tarkkaavainen poika huomasi, että vuorelta näyttävän logon sisään kätkeytyy jaloillaan seisovan karhun hahmo. Äiti jakoi poikansa yllättävän huomion Twitterissä, jossa se on hämmästyttänyt yhtä jos toista sosiaalisen median käyttäjää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tobleronen logoon piilotettu karhu symboloi Tobleronen synnyinkaupunkia, Berniä, joka tunnetaan myös "karhujen kaupunkina. Suklaan kolmionmuotoiset palaset ja pakkauksesta löytyvä vuori viittaavat puolestaan tunnetun Matterhorn-vuoren muotoon.

Toblerone on peräisin "karhujen kaupungista" 

Lyhyessä ajassa huomio on kerännyt kymmeniä tuhansia reaktioita ja tuhannet ihmiset ihmettelevät, miksi eivät ole tähän päivään mennessä huomanneet hahmoa itse.

– Olen syönyt suklaata 50 vuotta, enkä ole huomannut asiaa. Poikasi on nerokas, erä Twitter-käyttäjä kommentoi.

– Ikää 71-vuotta, 50 joulua Tobleronen kera ja pakkauksen tutkimuksen jälkeen löysin vihdoin karhun. Poikasi on lahjakas! toisessa twiitissä ylistetään.

Pian sen jälkeen, kun Stephanien twiitti lähti leviämään, nainen vitsaili olevansa kiitollinen siitä, että ihmisten huomio ei kiinnittynyt erääseen toiseen twiitin sisältämään yksityiskohtaan. 

– Olen todella iloinen, että Toblerone-twiitti sai huomiota logon vuoksi, ei sen tosiasian, että poikani on viettänyt kymmenen joulua, ennen kuin sai maistaa sitä, Stephanie kertoo.

Lähde: Dailymail

Korjaus 4.1.2019 klo 8.05 Tobleronen synnyinkaupunki korjattu Berniksi.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!