"Olen syönyt suklaata 50 vuotta, enkä ole huomannut asiaa" – oletko sinä hoksannut tätä piilotettua yksityiskohtaa Tobleronen logosta?

0:23 Tiedätkö, miten Tupla-patukka avataan oikein?
Onko tämä nerokas suklaakikka sinulle tuttu?

Tuhansien ihmisten silmät ovat avautuneet heidän tajuttuaan, että suosikkisuklaan logon sisään on piilotettu eläinhahmo. 

Kun Twitter-käyttäjä Stepahanie antoi poikansa maistaa ensimmäistä kertaa elämässään Toblerone-suklaata, yhdeksänvuotiaan pojan huomio ei kiinnittänytkään herkulliseen suklaaseen, vaan itse pakkaukseen. Tarkemmin sanottuna suosikkisuklaan logoon piilotettuun hahmoon.

Tarkkaavainen poika huomasi, että vuorelta näyttävän logon sisään kätkeytyy jaloillaan seisovan karhun hahmo. Äiti jakoi poikansa yllättävän huomion Twitterissä, jossa se on hämmästyttänyt yhtä jos toista sosiaalisen median käyttäjää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tobleronen logoon piilotettu karhu symboloi Tobleronen synnyinkaupunkia, Berniä, joka tunnetaan myös "karhujen kaupunkina. Suklaan kolmionmuotoiset palaset ja pakkauksesta löytyvä vuori viittaavat puolestaan tunnetun Matterhorn-vuoren muotoon.

Toblerone on peräisin "karhujen kaupungista" 

Lyhyessä ajassa huomio on kerännyt kymmeniä tuhansia reaktioita ja tuhannet ihmiset ihmettelevät, miksi eivät ole tähän päivään mennessä huomanneet hahmoa itse.

– Olen syönyt suklaata 50 vuotta, enkä ole huomannut asiaa. Poikasi on nerokas, erä Twitter-käyttäjä kommentoi.

– Ikää 71-vuotta, 50 joulua Tobleronen kera ja pakkauksen tutkimuksen jälkeen löysin vihdoin karhun. Poikasi on lahjakas! toisessa twiitissä ylistetään.

Pian sen jälkeen, kun Stephanien twiitti lähti leviämään, nainen vitsaili olevansa kiitollinen siitä, että ihmisten huomio ei kiinnittynyt erääseen toiseen twiitin sisältämään yksityiskohtaan. 

– Olen todella iloinen, että Toblerone-twiitti sai huomiota logon vuoksi, ei sen tosiasian, että poikani on viettänyt kymmenen joulua, ennen kuin sai maistaa sitä, Stephanie kertoo.

Lähde: Dailymail

Korjaus 4.1.2019 klo 8.05 Tobleronen synnyinkaupunki korjattu Berniksi.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja