Zlatan Ibrahimovicin uusi osoite selvillä? "Keskusteluja on käyty useamman kuukauden ajan"

Zlatan Ibrahimovic sai oman patsaan Malmöhön – tähti ehdotti koululaisille vapaapäivää patsasjuhlan kunniaksi 1:16
Videolla Zlatan Ibrahimovicin patsaan julkistaminen Malmössä.

Huhut vievät Zlatan Ibrahimovicia Napoliin ja nyt seuran puheenjohtaja Aurelio de Laurentiis kertoi TV Lunalle, että seura on käynyt kuukausien ajan keskusteluja LA Galaxyssa pelaavan ruotsalaistähden kanssa.

Ibrahimovicin sopimusta on jäljellä kaksi kuukautta nykyisen seuransa kanssa. Hän oli aiemmin todennut Gazzetto dello Sportille, että häntä kiinnostaisi pelata Napolissa.

– Kun näin dokumentin Diego Maradonasta, haluaisin melkein kokeilla seikkailua Napolissa samalla tavalla kuten Maradona. Ansiostani Sao Paolo olisi aina täynnä ja Carlo Ancelotti on loistava valmentaja. Lopullinen päätös koostuu kuitenkin monista eri asioista, Ibrahimovic sanoi.

De Laurentiis kertoi, että hän ja Ibrahimovic ovat ystäviä. He tapasivat seurapomon mukaan vastikään Los Angelesissa.

– Asuimme samassa hotellissa ja vietimme muutamia uskomattomia päiviä yhdessä. Kutsuin hänet, hänen vaimonsa ja lapsensa päivälliselle. Meillä oli maaginen ilta. Zlatan on täysin eri henkilö kentällä kuin sen ulkopuolella, De Laurentiis totesi.

– Hän on oma ehdotukseni, pikemmin kuin toiveeni. Kaikki riippuu kuitenkin hänestä, ei suinkaan minusta. Olemme käyneet keskusteluja useiden kuukausien ajan, De Laurentiis jatkoi.

Ibrahimovic on tehnyt 30 maalia 30 ottelussa tällä kaudella ja joukkue on mukana MLS:n pudotuspeleissä. LA Galaxy kohtaa läntisen konferenssin välierässä paikallisvastustaja Los Angeles FC:n varhain perjantaiaamuna Suomen aikaa.


Lue myös:

    Uusimmat