Valmentajavelholta suora linjaus Zlatan Ibrahimovicista: "Hän voi tulla tänne, mutta ei pelaamaan jalkapalloa""

Zlatan Ibrahimovicia aiemmin luotsannut Carlo Ancelotti otti jalkapallon Englannin Valioliigan Evertonin päävalmentajan pestin vastaan. Nyt ruotsalaistähteä huhutaan liittyväksi Evertonin paitaan.

AC Milan on ollut yksi suosikeista, joihin Ibrahimovicin uskotaan liittyvän ja nyt Evertonin uskotaan olevan yksi vaihtoehto, sillä Ancelotti luotsasi PSG:tä Ibrahimovicin pelatessa seurassa kaudella 2012-2013. Brittimedia Telegraph heitti ilmoille huhut siitä, että tähtihyökkääjä saattaisi liittyä Evertoniin juuri Ancelottin takia.

Mestarien liigan voittoa kolmesti juhlinut italialaisluotsi piti maanantaina ensimmäisen lehdistötilaisuutensa ja antoi suoran linjauksen kysymykseen Ibrahimovicista.

– Hän on hyvä ystäväni ja hän on pelannut minulle. Tiedän, että hänen aikansa Yhdysvalloissa on ohi. En tiedä, mikä hänen suunnitelmansa on. Saatan soittaa hänelle. Jos hän haluaa tulla Liverpooliin pitämään hauskaa, niin hän voi tehdä niin, mutta ei pelaamaan jalkapalloa, Ancelotti sanoi naurahtaen.

Everton on Valioliigassa vasta sijalla 15. Ancelottin ensimmäinen koitos on luvassa tapaninpäivänä, kun Everton kohtaa kotikentällään Burnleyn.

Lue myös:

    Uusimmat