Zlatan Ibrahimovic tylyttää maailmanmestareita: "Emme voi hyväksyä tätä"

0:06
Argentiinan maailmanmestarimaalivahti Emiliano Martinez hämmensi rivolla tuuletuksellaan.

Zlatan Ibrahimovic on kumauttanut tymäkkää tekstiä jalkapallon maailmanmestaruuden 2022 voittaneista Argentiinan pelaajista. 

Argentiina päihitti Ranskan joulukuussa MM-loppuottelussa Qatarissa rangaistuspotkukilpailun jälkeen. AC Milania edustava ruotsalaishyökkääjä Ibrahimovic jakoi kyllä mestareista erillistä kunniaa Lionel Messille, mutta muuten hän soimasi argentiinalaisten käytöstä kovin sanoin.

– Sanoin, että Argentiina tulee varmasti voittamaan maailmanmestaruuden. Jos Qatarin MM-kisat halutaan muistaa lopun historian ajan, kenen on voitettava? Messin, Ibrahimovic sanoi France Interin haastattelussa.

Ruotsalainen vielä tarkensi jatkokysymykseen, että ei Ranskan supertähden Kylian Mbappén, "koska Messiä pidetään historian parhaana pelaajana".

– Olen kuitenkin pahoillani Mbappén puolesta, koska jos teet neljä maalia loppuottelussa (mukaan lukien rangaistuspotkukilpailun osuma) etkä voita maailmanmestaruutta, se on erittäin surullista. Hän tulee kuitenkin voittamaan vielä maailmanmestaruuden ja hän on jo voittanut yhden (2018), joten en ole Mbappésta huolissani.

– Olen huolissani Argentiinan pelaajista, koska he eivät tule voittamaan mitään muuta. Messi on voittanut kaiken ja hänet tullaan muistamaan. Loput kuitenkin käyttäytyivät huonosti, emmekä voi hyväksyä tätä, Zlatan tulitti.

– Tämä tulee minulta ammattilaisjalkapalloilijana korkeimmalla tasolla. Minulle tämä on merkki, että he voittavat kerran eivätkä tule voittamaan enää, koska et voita tuolla tavalla.

Etenkin Argentiinan maalivahdin Emiliano Martinezin käytös herätti närää. Turnauksen parhaana palkittu veskari aiheutti hämmennystä jo tuuletuksellaan pelin jälkeen, kun hän piteli kultaista hanskaansa haarojensa välissä ja katsoi merkillisellä ilmeellä yläviistoon (video artikkelin ylälaidassa).

Pukuhuoneessa hän pilkkasi Mbappéa kesken voitonjuhlien, ja mestaruusparaatissa hän piteli sylissään Mbappéksi puettua nukkea.

Argentiinalaiset operoivat myös pelikentällä monin paikoin suurella tunteen palolla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja