Zlatan Ibrahimovic paljastaa Manchester United -lähtönsä taustat – kävi salaisen keskustelun Jose Mourinhon kanssa

Manchester Unitedin kanssa sopimuksensa maaliskuussa purkanut Zlatan Ibrahimovic on paljastanut lähtöönsä johtaneita syitä.

Pääkuvan videolla kuvaa Ibrahimovicin otteista MLS-kentillä.

Kaikki alkoi, kun Ibrahimovic loukkaantui vuoden 2017 huhtikuussa. Ruotsalaistähti oli poissa tositoimista polvivamman vuoksi noin 7 kuukautta. Ibrahimovicin paluu kentille ei kuitenkaan sujunut ruusuisesti.

– Kun tulin takaisin, en tuntenut oloani mukavaksi. Silti minut valittiin jokaiseen otteluun. Kerroin Jose Mourinholle, että en voi antaa teille sitä Zlatania, joka teillä aikaisemmin oli, Ibrahimovic kertoo ruotsalaisen TV4:n haastattelussa.

Vakava polvivamma aiheutti ruotsalaistähdelle jopa paikoitellen ahdistusta. Lopulta hänen oli pakko tehdä jotain. Ibrahimovic otti härkää sarvista ja kertoi ManU-luotsi Mourinholle tuntemuksistaan.

– En voinut pelata jalkapalloa. En tuntenut oloani vakaaksi. Polveni ei reagoinut toivomallani tavalla.

– En voinut antaa joukkueelleni tai Mourinholle yhtä paljon kuin aikaisemmin. Sanoin Mourinholle, että valitsisi jonkun toisen. Hän pelaisi 100-prosenttisesti paremmin kuin minä, Ibrahimovic muistelee hänen ja Mourinhon välistä keskustelua.

Ibrahimovic ja Manchester United purkivat sopimuksensa lopulta viime vuoden maaliskuussa. Vain muutamaa päivää myöhemmin Ibrahimovic siirtyi MLS-seura Los Angeles Galaxyn riveihin.

Lue myös:

    Uusimmat