Zlatan Ibrahimovicin LA Galaxy ulos pudotuspeleistä karmaisevalla tavalla – tähti ei suostunut puhumaan toimittajille ottelun jälkeen

Jalkapallotähti Zlatan Ibrahimovicin edustama LA Galaxy hävisi ratkaisevan ottelun Houstonia vastaan 2-3, vaikka johti ottelua kahdella maalilla. 

Kuvan videolla Zlatanin maaleja LA Galaxyn paidassa.

Galaxy jäi yhden pisteen erolla ulos pudotuspeleistä. Joukkue johti ensimmäisen puoliajan jälkeen ottelua 2-0 kahdella norjalaishyökkääjä Ola Kamaran maalilla. Tämä ei kuitenkaan riittänyt, sillä Houston nousi toisella puoliajalla 3-2 voittoon.

Ruotsalainen oli todella pettynyt lopputulokseen.

– Zlatan meni suoraan vaihtopenkille ja löi juomapulloja. Hän oli todella ärsyyntynyt tappiosta. Hän istuu yhä vaihtopenkillä, kun muu joukkue istuu kentän puolella, LASports Accessin toimittaja Delmy Barillas twiittasi.

Ibrahimovic ei halunnut puhua ottelun jälkeen toimittajille. 

– Uskon, että hän on niin vihainen, että ei halua puhua toimittajien kanssa. Galaxy putoaa jatkopeleistä ja Zlatanin esitys oli heikko. Hän on tuskin hyvällä tuulella, amerikkalaistoimittaja Josh Guesman sanoi.

Ibrahimovicin joukkuetoveri Romain Alessandrini on epävarma siitä, että jatkaako ruotsalainen joukkueessa.

– En tiedä millainen sopimus hänellä on. Toivon kuitenkin todella, että hän pysyy täällä. Tarvitsemme Zlatanin joukkueeseemme, Alessandrini sanoo.

Ibrahimovic iski 27 ottelussa 22 maalia. Useiden lähteiden mukaan ruotsalainen olisi palaamassa Eurooppaan. Vaihtoehdoiksi on nostettu Ibrahimovicin vanhat seurat Milan, Manchester United ja Real Madrid.

Alta olevalta videolta voit ihastella Ibrahimovicin maaleja LA Galaxyn paidassa.


Lue myös:

    Uusimmat