Zlatan Ibrahimovicin herkkä avautuminen: "En halunnut heidän näkevän minua halvaantuneena sängyssä"

Ruotsalainen jalkapallotähti Zlatan Ibrahimovic loukkaantui vakavasti vuonna 2017 pelatessaan Manchester Unitedissa. Hän avautui kokemastaan yhdysvaltalaismedia ESPN:lle.

Ibrahimovic sai ikävän polvivamman ottelussa Anderlechtia vastaan. Siitä tuli tuolloin 35-vuotiaan ruotsalaisen uran pahin vamma. Ibrahimovic teki kuitenkin ihmeteon ja palasi vain seitsemän kuukauden poissaolon jälkeen, vaikka hänen arvioitiin olevan poissa paljon pitempään.

Rakkaus jalkapalloon on ajanut ruotsalaista eteenpäin tämän uralla ja se tekee sitä todennäköisesti vieläkin. Nykyään 37-vuotias Ibrahimovic on uransa ehtoopuolella, mutta ei halua lopettaa uraansa.

– Uskon, että siitä tulee todella vaikeaa minulle lopettaa. Silloin kun olin loukkaantuneena, matkustin pois perheeni luota huolehtiakseni kuntoutuksestani. En halunnut, että he näkevät minut halvaantuneena sängyssä pystymättä liikkumaan, Ibrahimovic kertoo.

– Olen erittäin tunteikas, kun pelaan, mutta pidän ne hallinnassa. Ette tule koskaan näkemään minua hyppäämässä auton eteen, koska en voisi pelata enää jalkapalloa, Ibrahimovic jatkaa.

Ibrahimovic on pelannut tällä kaudella LA Galaxyn paidassa 16 ottelua ja viimeistellyt 13 maalia.

Lue myös:

    Uusimmat