Ystävykset jäivät pahaan pinteeseen Norjassa – pelastuivat deittisovelluksen avulla: "Outo, mutta oikeastaan nerokas idea"

3:18
Videolla someammattilainen kertoo arjestaan.

Saksalainen Lonia ystävineen pelastui vuorilta Tinderin avulla, kertoo muun muassa New York Post -sivusto.

Saksalainen Lonia Häger oli reissaamassa Norjassa Nordkappin alueella kahden ystävänsä kanssa viime viikolla. He ajoivat asuntoautolla, jota he olivat testaamassa erään yrityksen puolesta.

Kun sää yltyi huonoksi, naisten käyttämä ajoreitti meni kulkukelvottomaksi. He joutuivat pysäyttämään matkailuautonsa tien mutkaan lähelle paikkaa, joka johti ”mereen ja isoihin kiviin”.

Naiset pelkäsivät, että heidän autonsa luisuisi jäiseltä tieltä alas vuoren rinnettä pitkin tai että toinen auto kaartaisi mutkaan ja osuisi heihin. He eivät pystyneet liikuttamaan autoa itse, joten ainoa vaihtoehto oli etsiä apua.

"Tinder-deitti" saapui hätiin

Ensin apua ei tuntunut löytyvän. Ystävät, perheenjäsenet sekä lähin mekaanikko olivat kaikki liian kaukana. 

Lonia kertoi tapahtuneesta myöhemmin Instagramissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Philille tuli mieleen outo, mutta oikeastaan nerokas idea tehdä Tinder-profiili, Lonia kirjoitti mukana olleen ystävänsä neronleimauksesta.

Deittisovellus Tinder hyödyntää käyttäjän sijaintitietoja. Niinpä naiset tekivät Lonialle Tinder-profiilin ja kertoivat olevansa avun tarpeessa. He liittivät profiiliin kuvan Loniasta ja hänen koirastaan.

Pääsivät kiipelistä

Temppu toimi ja viiden minuutin kuluttua paikallinen mies nimeltä Stian Lauluten otti yhteyttä ja saapui paikalle puskutraktorin kanssa. Mies oli ammatiltaan rakennustyöntekijä.

Stian teki reitin ajokelpoiseksi ja naiset seurasivat häntä seuraavalle lähimmälle parkkipaikalle. Seuraavana päivänä mies hankki heidän autoonsa kunnolliset renkaat.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja