Bruce Willisin vaimo pyysi paparazzeja pitämään etäisyyttä mieheensä

Näyttelijä Bruce Willisin vaimo Emma Heming Willis antoi ohjeita valo- ja videokuvaajille, jotka yrittävät saada materiaalia hänen miehestään.

Näyttelijä Bruce Willisin, 67, vaimo Emma Heming Willis, 44, kehotti Instagramissa paparazzeja pitämään etäisyyttä mieheensä ja lopettamaan hänelle huutelemisen. Jakamallaan videolla Emma kertoi, että hänen tavoitteensa on lisätä tietoa dementiasta kärsivistä ihmisistä.

Brucen perhe tiedotti hänen dementiadignoosistaan 16. helmikuuta. Hän vetäytyi näyttelijän töistään noin vuosi sitten, kun hänen kerrottiin kärsivän aivoperäisestä puhehäiriöistä, eli afasiasta.

Emma kertoi videolla tapauksesta, jossa valokuvaajat yrittivät puhua Brucelle, kun hän oli Santa Monicassa tavatakseen ystäviään kahvin merkeissä.

Voit katsoa videon klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisi ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tämä on valo- ja videokuvaajille, jotka kuvaavat miestäni: pitäkää etäisyyttä, älkääkä huutako hänelle. Tiedän, että tämä on työtänne, mutta pitäkää etäisyyttä. Antakaa hänelle ja hänen seuralaisilleen (perheelle tai muille) tilaa huolehtia hänet turvallisesti paikasta A paikkaan B, Emma sanoi videolla.

Emma muistutti, että ne, jotka tuntevat jonkun dementiasta kärsivän, tietävät, miten vaikeaa voi olla saada hänet ihan vain ulos ja etenemään siellä turvallisesti. Hän pyysikin julkaisussaan vinkkejä, miten saada dementiasta kärsivän rakkaansa turvallisesti ulos maailmaan.

Bruce ja Emma menivät naimisiin vuonna 2009 ja heillä on kaksi yhteistä tytärtä: Mabel, 10, ja Evelyn, 8. Heidän lähipiiriinsä kuuluvat niin ikään Brucen ex-vaimon Demi Moore, 60, ja heidän yhteiset lapsensa Rumer, 34, Scout, 31, ja Tallulah, 29.

Emma Heming Willis muisteli hänen ja Bruce Willisin häitä jakamalla viime keväänä liikuttavan kuvan tärkeästä päivästään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat