Yrittikö Tesla-kuski tappaa perheensä? Amerikkalaisviranomaiset epäilevät, ettei auto syöksynyt jyrkänteeltä vahingossa

Tesla syöksyi alas kallionkielekkeeltä kyydissään neljä ihmistä – vartalokamera taltioi dramaattisen pelastuksen 2:04
Tesla syöksyi alas kallionkielekkeeltä kyydissään neljä ihmistä – vartalokamera taltioi dramaattisen pelastuksen.

Yhdysvalloissa kalliolta alas syöksyneen Teslan kuljettaja on epäiltynä kolmesta murhan yrityksestä.

Kerroimme eilen tiistaina Kaliforniassa koetusta ihmepelastumisesta, kun kallionkielekkeeltä syöksyneen Tesla Model Y:n kyydissä olleet neljä ihmistä selvisivät hengissä kaikkia todennäköisyyksiä uhmaten.

Auto oli syöksynyt yli 75 metriä alas kielekkeeltä ja laskeutunut rantakivikkoon renkailleen. Palopäällikkö Brian Pottengerin mukaan auto oli todennäköisesti pyörinyt ympäri pariin kertaan ennen pysähtymistään.

Devil's Slide on jyrkkä ja kivinen rannikkoalue noin parikymmentä kilometriä San Franciscon eteläpuolella, eikä alas syöksyneistä autoista yleensä löydetä henkiinjääneitä. Tällä kertaa kaikki neljä matkustajaa olivat pelastajien saapuessa tajuissaan, mutta kriittisessä tilassa.

Tahallisuutta epäillään

Onnettomuuden syy ei ollut tuoreeltaan tiedossa, mutta sittemmin on käynyt ilmi, että kyseessä saattoikin olla täysin tahallinen ja suunniteltu teko. Viranomaisten mukaan 41-vuotiasta miestä epäillään tällä hetkellä vaimonsa sekä 4- ja 7-vuotiaiden lastensa murhan yrityksestä.

– Paikalta kerättyjen todisteiden valossa on syytä olettaa, että kyse on ollut tahallisesta teosta, viranomaiset kertoivat NBC Newsin mukaan.

Tesla Model Y on maailman turvallisin auto 3:39
Tesla Model Y on uusien autojen kolariturvallisuutta testaavan Euro NCAPin historian parhaat pisteet saanut auto.

Lähde: NBC News

Lue myös:

    Uusimmat