Ei herkille: Moottoripyöräilijä ajoi vahingossa alas jyrkänteeltä – kypäräkameran video paljastaa hetken, jolloin hän tajusi karmean virheensä

Ei herkille: Pikkupoika juoksi auton eteen – huijasi kuolemaa kahdesti 0:21
EI HERKILLE: Auton eteen juossut pikkupoika huijasi kuolemaa kahdesti.

Karmea arviointivirhe oli johtaa nuoren walesilaismiehen kuolemaan viikonloppuna.

25-vuotias Adrian Owen sai hengenvaarallisia vammoja ajettuaan moottoripyörällään jyrkänteeltä viime sunnuntaina paikallista aikaa hieman puolenpäivän jälkeen.

Walesilaismies oli onnettomuuden sattuessa moottoripyöräilemässä mäkisessä maastossa Merthyr Tydfilissä, kun hän ajoi vahingossa kivilouhoksen muodostaman jyrkänteen reunalta alas.

Järkyttävä tilanne tallentui Owenin kypäräkameraan. Video löytyy jutun lopusta, mutta emme suosittele sitä herkimmille katsojille.

Owen loukkaantui hengenvaarallisesti, mutta tilanteen huomanneiden ystäviensä ripeän toiminnan ansiosta apua saatiin paikalle nopeasti. Owen kuljetettiin sairaalaan helikopterilla.

Elämänsä järkytyksen kokenut Owen on jo paranemaan päin. Hän kertoi sosiaalisessa mediassa olevansa iloinen ollessaan yhä hengissä.

– Iso käsi myös pojille, jotka auttoivat minua ja olivat kanssani, kun apu oli vasta matkalla. Ja kaikille maastossa ajaville muistutukseksi, niin olkaa aina kartalla missä ajatte, sillä se ei vaadi kuin yhden tyhmän virheen ja kaikki voi olla ohi, hän kirjoittaa. 

Katso video alta.

Lähde: The Sun, Mirror

Lue myös:

    Uusimmat