Mainos

Yllätyspaluu! Big Brother Suomi palaa televisioon syksyllä

Kurkista vuoden 2012 Big Brother -talon kamerakäytäviin

Big Brother nähdään televisiossa pitkän tauon jälkeen.

Maailman tunnetuimpiin televisioformaatteihin kuuluva Big Brother tekee paluun. Ohjelma nähdään ensi syksynä Jimillä ja Ruudussa.

Big Brother saapuu syksyllä Suomeen viiden vuoden tauon jälkeen. Big Brother viettää tänä vuonna myös juhlavuottaan, sillä syksyllä tulee kuluneeksi tasan 20 vuotta maailman ensimmäisen Big Brother -kauden alkamisesta.

Nelonen Median kotimaisten ohjelmien päällikkö Meira Noronen kertoo, että ohjelmassa hyödynnetään sosiaalista mediaa aiempaa enemmän.

– Big Brother on ollut Suomessa tauolla viisi vuotta, jona aikana esimerkiksi sosiaalinen media on muuttunut huimasti. Tämä tuo mukanaan tietenkin runsaasti uusia mahdollisuuksia, ja ohjelma onkin monikanavaisempi kuin koskaan. Big Brother Suomi saa esimerkiksi oman mobiilisovelluksen, jonka avulla katsojat pääsevät entistä lähemmäs talon asukkaiden elämääNoronen sanoo.

Norosen mukaan ohjelman ydin on kuitenkin ennallaan. Haku alkaa myöhemmin keväällä.

– Lähdemme kuitenkin siitä, että aidot ihmiset ja mielenkiintoiset sekä keskenään erilaiset persoonat ovat ohjelman kiinnostavuuden ydin. Big Brother on ainutlaatuinen "sosiaalinen koe", jossa ei pärjää feikkaamalla, Noronen jatkaa. 

Big Brother Suomessa joukko toisilleen tuntemattomia ihmisiä viettää 10 viikkoa suljetuissa oloissa saman katon alla, mutta vain yksi voi voittaa. Asukkaiden jokaista liikettä seurataan vuorokauden ympäri lukuisista taloon asennetuista kameroista, eikä heillä ole mitään kontaktia ulkomaailmaan.

Asukkaat suorittavat talossa erilaisia tehtäviä ja noudattavat Big Brotherin heille antamia ohjeita. Joka viikko asukkaat nimeävät toisistaan tietämättä joukostaan kilpailijoita häätöuhan alle, ja viikon päätteksi suorassa lähetyksessä talosta häädetään katsojien äänestämä putoaja.

Viimeisin Suomen BB-voittaja on vuodelta 2014. Tuolloin voiton itselleen nappasi saamelainen poromies Andte Gaup-Juuso.

Ensimmäisen ja marraskuussa 2014 päättyneen kymmenennen BB-kauden välillä meno ohjelmassa oli välillä hieman maltillisempaa ja välillä taas erittäin hurjaa. Katso kooste vuosien tapahtumista.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja