Yllätyskosinta Elämä pelissä -ohjelmassa – puhe sai kaikki tähdet itkemään

Parisuhdeleiri päätyy varsin onnellisiin tunnelmiin. 

Ninja Sarasalo ja Yoshiki Tamura, Toni ja Heidi Nieminen ja Lena Meriläinen ja Olli Tola ovat esiintyneet Yle TV1:n Elämä pelissä -sarjassa tänä keväänä. Parisuhteita ruotivassa sarjassa parit Viron Saarenmaalle parisuhdeleirille.

Leirin viimeisen päivän teemana on kiitollisuus ja jaksossa jokainen pari kirjoitti toisilleen kirjeen asioista, mistä on kiitollinen. Puheet luettaisiin toiselle ääneen, muiden parien kuunnellessa.

Mäkikotka  Toni Nieminen ilmoitti heti tehtävänannon aluksi, ettei aio kirjoittaa kirjettä, vaan hänelle sopii paremmin puheen pitäminen.

Ensin Tonin Heidi-vaimo piti miehelleen koskettavan puheen, joka toi kyyneleet niin puheen pitäjän kuin yleisönkin silmiin.

Varsinainen kyyneltulva alkoi kuitenkin vasta Tonin puheen aikana, kun mies kaikkien yllätykseksi kosi vaimoaan.

– Tämän kaiken summana olen miettinyt erästä asiaa, josta olemme puhuneet, mutta johon emme ole vielä saaneet ratkaisua. Haluan sanoa sinulle, että tahdon, Toni sanoi.

Lauseen jälkeen yleisöstä kuuluu huokaus ”voi luoja”, ja vastakosittu Heidi vetää kiirehtien aurinkolasit silmiensä peitoksi ja kävelee halaamaan Tonia.

– Niin paljon tuli kyynelehdittyä, että tuli nestehukka, toteaa tunteikasta hetkeä todistanut Olli Tola.

Myös Sarasalo ja Meriläinen pyyhkivät kyyneleitään katsomossa.

– Ajattelin omia tunteitani ja meidän parisuhdetta, niin luonteva jatkumo ja tahtotila on siihen suuntaan, että sanotaan oikeasti tahdon, Nieminen perustelee tekoaan puheiden jälkeen.

– Tämä on ihmeellistä. Tämä on meidän kihlajaispäivämme, Heidi toteaa kameroille liikuttuneena. 

Ohjelma kuvattiin kesällä 2015. Toni ja Heidi Nieminen tanssivat häitään syyskuussa 2015.  


Elämä pelissä tänään tiistaina 1. maaliskuuta Ylen TV1:llä kello 20. Sarjan päätösjakso nähdään sunnuntaina  6. maaliskuuta. 

Lue myös:

    Uusimmat