Yllättävän tyydyttävää katsottavaa: Näin puunataan lähes 40 vuotta tallissa pölyttynyt Mercedes oikein viimeisen päälle

30 000 litraa vettä per auto – Nissanin huima tiskikonetesti 1:48
Nissan pesee uudet autonsa jättimäisessä "tiskikoneessa". Autot kylvetetään jopa 30 000 litralla vettä, mutta pisaaraakaan ei mene hukkaan.

Jos luulit oman autosi olevan pesun tarpeessa, niin katsopa tämä. Jutun perästä löytyvällä videolla nimittäin puunataan perusteellisesti lähes neljä vuosikymmentä tallissa pölyttynyt Mersu.

Viimeiset 37 vuotta pienessä autotallissa seissyt vuosimallin 1969 Mercedes-Benz 280 SL sai autonhoidon supermiehen Larry Kosillan ja hänen tiiminsä käsittelyssä varsin kokonaisvaltaisen puhdistuksen.

Mersu on ollut newyorkilaisen lääkärin omistuksessa uudesta asti. Omistajansa päivittäisenä ajokkina ensimmäiset 10 vuottaan viettänyt 280 SL on kuitenkin kerännyt päälleen paksun pölykerroksen, eikä sillä ole ajettu vuoden 1982 jälkeen.

Urakasta teki erityisen ihailtavan se, että omistajalla ei ollut hajuakaan siitä, että hänen autonsa tultaisiin puunaamaan viimeisen päälle.

Jotta auto saadaan takaisin arvoiseensa kuntoon, tullaan sille kuitenkin tekemään muutakin. Autossa on hometta vähän siellä sun täällä ja rotatkin olivat vuosien saatossa pesiytyneet autoon.

Mutta jostainhan se oli aloitettava.

Otapa siis mukava asento nojatuolissasi ja katso, kuinka upean 280 SL:n kunnostus aloitettiin. Videolla myös yllätetyn omistajan reaktio.

Lue myös:

    Uusimmat