Mainos

Prinssi William tervehti isoäitiään hellyttävällä suukolla – kuningatar Elisabetin liikuttava ilme kertoo kaiken

6:07
Brittihovin uusin tulokas esiteltiin maailmalle

Prinssi William toivotti isoäitinsä kuningatar Elisabetin tervetulleeksi Back to Nature -puutarhaan hellyttävällä suukolla. 

Kuningatar Elisabet vieraili maanantaina 20. toukokuuta pojanpoikansa prinssi Williamin puolison herttuatar Catherinen suunnittelemassa Back to Nature -puutarhassa. Catherine on ollut mukana suunnittelemassa yhteisöllistä puutarhaa maisemointiarkkitehtien Adam Whiten sekä Andree Daviesin kanssa. Puutarhan tarkoituksena on muun muassa yhdistää perheitä sekä luoda yhteyttä luonnon kanssa. 

Elisabet saapui paikalle katsomaan lapsenlapsensa puolison kädenjälkeä ja sai osakseen varsin lämpimän vastaanoton. Kuvaajat ikuistivat hellyttävän hetken prinssi Williamin ja kuningattaren välillä, joka sai osakseen hellän tervetulosuukon pojanpojaltaan saapuessaan puutarhaan.

Elisabetin ja Williamin on kerrottu olevan varsin läheisiä ja joidenkin arvioiden mukaan kuningattaren on arvioitu koulivan Williamista suoraa seuraajaansa. Prinssi William on kruununperimysjärjestyksessä toisena isänsä, prinssi Charlesin jälkeen.

Myös Iso-Britanniassa tehtyjen kyselyjen mukaan kansalaiset olisivat samoilla linjoilla ja lähes puolet vastaajista toivovat Williamin nousevan valtaan Elisabetin kuoleman jälkeen Charlesin sijasta. 

Kuningattaren entinen hovimestari Paul Burrell on kertonut, että prinssi Williamilla oli opiskeluaikanaan tapana käydä sunnuntaisin teellä isoäitinsä luona. Entisen kuninkaallisen kirjeenvaihtajan Richard Kayn mukaan kuningatar opetti teehetkien aikana Williamille, millaisia velvollisuuksia kuninkaalla on ja mitä hallitsijan tehtäviin kuuluu.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja