Ylinopeussakon saanut nainen pahoitti mielensä niin verisesti, että kaahasi heti perään 230 km/h

2:22

Suurin osa kuljettajista varmaankin keventää kaasujalkaansa ylinopeussakkojen jälkeen. Ei välttämättä pitkäksi aikaa, mutta ainakin sen verran, että sakon antanut poliisi on hävinnyt taustapeilistä.

Pääkuvan video

Porilainen Kari toteutti unelmansa ja osti jenkkipoliisin upean Dodge Chargerin

Yhdysvaltalaisnainen pysäytettiin perjantain ja lauantain vastaisena yönä tämän ajettua Mustangillaan noin 150 kilometrin tuntinopeutta 120:n alueella. Ylinopeus ei ollut poliisin mielestä niin törkeä, että se olisi vaatinut ajokieltoa, joten kuljettaja päästettiin jatkamaan matkaansa sakkolapun kanssa.

Tässä vaiheessa tyypillinen kuljettaja ottaisi onkeensa ja ajelisi loppumatkan vähän rauhallisemmin. Tämä rattisankaritar oli kuitenkin toista maata.

Kun poliisi oli laskenut naisen takaisin tien päälle, oli tämä virkavallan mukaan poistunut paikalta erittäin vauhdikkaasti. Naisen hetkeä aiemmin pysäyttänyt poliisi lähti seuraamaan Mustang-kuljettajaa ja mittasi nopeudeksi hurjat 230 kilometriä tunnissa. Nainen ei myöskään enää totellut pysähtymiskäskyä, vaan lähti karkuun.

Kun poliisi viimein sai kaaharin pysäytettyä lyhyen takaa-ajon jälkeen, tutkittiin myös auto perusteellisesti. Viranomaisten mukaan autosta löytyi pieni määrä huumausaineita.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja