Mainos

Yliajossa loukkaantui kaksi miestä ja kaksi naista – loukkaantuneet eivät ole hengenvaarassa

Poliisin mukaan perjantai-iltana Helsingin keskustassa tapahtuneessa yliajossa loukkaantuneet neljä ihmistä ovat noin 30-40-vuotiaita. Kaksi heistä on naisia ja kaksi miehiä.

Loukkaantuneista kaksi on Venäjän kansalaisia, yksi on Viron kansalainen ja yksi Suomen kansalainen.

Sairaalaan viedyt eivät ole hengenvaarassa vaan heidän vammat on luokiteltu lieviksi.

Poliisi ei vielä kerro kuolonuhrin ikää tai sukupuolta.

Epäilty kuljettaja on noin 50-vuotias suomalainen mies. Hän ajoi ihmisten päälle Jaguar-merkkisellä henkilöautolla Annankadun ja Lönnrotinkadun risteyksessä.

Jalankulkijoista ainakin osa oli suojatiellä.

Sairaalaan vietyjen neljän ihmisen lisäksi ainakin jotkut ihmiset ovat loukkaantuneet lievästi. Tapahtuneella on useita silminnäkijöitä.

Kuljettaja otettiin kiinni pian tapahtuneen jälkeen läheltä tapahtumapaikkaa. Kuljettaja on ainakin alkoholin vaikutuksen alaisena ja sekavassa mielentilassa. Kuljettajaa ei ole vielä voitu puhuttaa tapahtuneesta.

Kuljettaja on viety verikokeisiin, jonka jälkeen hänet kuljetettiin Helsingin poliisivankilaan. Teon rikosnimikkeet tarkentuvat myöhemmin.

Poliisi suorittaa edelleen paikkatutkintaa tapahtumapaikalla. Lisäksi poliisi puhuttaa silminnäkijlöitä ja pyrkii selvittämään tapahtumienkulkua ja kuljettajan liikkeitä muun muassa valvontakameroiden perusteella.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.