Mainos

Poliisi: Siilitien yliajoissa loukkaantuneet yhä sairaalassa – yhden vammat vakavia

Helsingin Siilitien liikenneonnettomuudessa yliajetuksi tulleet henkilöt ovat edelleen sairaalahoidossa, Helsingin poliisista kerrotaan. Kolmesta henkilöstä vakavimmin loukkaantunut on noin 20-vuotias nainen. Kaksi muuta, noin 60-vuotias mies ja 40-vuotias nainen selvisivät onnettomuudesta lievemmin vammoin.

Tapauksen tutkinnanjohtajana toimiva rikoskomisario Pekka Seppälä Helsingin poliisilaitokselta kertoo, että poliisilla ei ole tietoa turma-auton kuljettajan tämänhetkisestä tilasta. Myös kuljettaja toimitettiin lauantaina sairaalahoitoon.

Seppälän mukaan poliisi on puhuttanut kuljettajaa tapahtumapaikalla sekä myöhemmin sairaalassa. Poliisin alustavien tutkimusten mukaan tapauksessa ei ole ilmennyt viitteitä tahallisuudesta. Seppälän mukaan poliisilla on vahvoja viitteitä siitä, että onnettomuus olisi johtunut kuljettajan sairaskohtauksesta.  

Poliisi on määrännyt onnettomuusauton noin 30-vuotiaan kuljettajan väliaikaiseen ajokieltoon ja tapausta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä törkeinä vamman tuottamuksina.

Onnettomuus tapahtui lauantaina alkuiltapäivällä Helsingin Siilitien metroaseman alitse kulkevalla tiellä. Mieshenkilö ajoi farmarimallista Volvoa ja törmäsi useisiin ihmisiin jalkakäytävällä. Sen jälkeen auto jatkoi matkaansa kovalla nopeudella ja törmäsi vielä ainakin seitsemään pysäköityyn autoon.

0:43

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.