Mainos

Yksi kuollut yliajossa Helsingin keskustassa – 4 sairaalaan, useita loukkaantunut lievemmin

0:30

Yksi ihminen on kuollut ja useita loukkaantunut yliajossa Helsingin ydinkeskustassa, kertoo komisario Patrik Karlsson MTV Uutisille.

Auto ajoi jalankulkijoiden yli Annankadun ja Lönnrotinkadun kulmassa. Mies ajoi punaista Jaguaria silminnäkijöiden mukaan huomattavaa ylinopeutta Mannerheimintien suunnasta.

Kuljettaja on nyt poliisin hallussa. Epäilty on noin viisikymppinen suomalainen mies. Poliisin mukaan epäilty ei ole poliisille entuudestaan tuttu. Yliajon uhri on suomalainen nainen.

Poliisi kertoo, että neljä loukkaantunutta on viety sairaalaan, mutta näiden vammat eivät ole vakavia. Myös useita lievempiä loukkaantumisia tapahtui.

Loukkaantuneet ovat kaikki noin 30–40-vuotiaita, kaksi miestä ja kaksi naista. Heistä kaksi on Venäjän kansalaisia, yksi Suomen kansalainen ja yksi Viron kansalainen.

Yliajon syytä selvitellään, mutta teon arvellaan liittyvän päihteisiin. Autoa kuljettanut mies on ollut ainakin alkoholin vaikutuksen alaisena. Toistaiseksi mikään ei viittaa terroritekoon. Poliisi kertoo miehen olevan sekavassa tilassa, eikä poliisi ole vielä päässyt puhuttamaan henkilöä.

Poliisi sai tapahtuneesta tiedon 18:15. Tapauksen rikosnimikkeet tarkentuvat tutkinnan edetessä.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.