Mainos

Yleisö nauroi Sipe Santapukille, Toni Wirtanen ihmetteli reaktiota: "Mikä v**tu tässä yhteiskunnassa on näin väärin?"

9:05

Apulanta-rumpali Sipe Santapukin kertomus siitä, että hän koki itsensä esineeksi ja hyväksikäytetyksi, sai studioyleisön nauramaan suorassa EVS-lähetyksessä. Toni Wirtanen kummasteli reaktiota.

Viidennen Enbuske, Veitola & Salminen -kauden päätösjakso huipentui Apulannan esiintymiseen. Aiemmin ohjelmassa Tuomas Enbuske kysyi yhtyeen laulaja-kitaristi Toni Wirtaselta, 43, ja rumpali Sipe Santapukilta, 40, ovatko he uransa aikana käyttäneet bändinsä asemaa hyväksi naismaailmassa.

– Tiedät itse, että jos ajaudut julkisuuteen, niin sehän on ikään kuin status, joka jostain syystä kumuloi jengiä ympärille. Itse koin itseni esineeksi silloin teinipoikana, kun bändi saavutti tietyn aseman, Santapukki kertoi.

– Oikeastaan se meni toisinpäin. Minua joskus hyväksikäytettiin. Mutta ne ajat ovat menneet onneksi ohi, sillä olen osannut rakentaa muurin.

Studioyleisö reagoi Santapukin kertomukseen nauraen. Toni Wirtanen hieman kimpaantui tilanteessa.

– Jos nyt vaihdettaisiin osia ja tässä olisi naistähti kertomassa kokeneensa itsensä hyväksikäytetyksi, kukaan ei nauraisi ja tästä kirjoitettaisiin artikkeleja, että "mikä vittu vaivaa setämiestä", Wirtanen totesi.

– Mutta kun sen sanoo Sipe Santapukki, jengi nauraa. Mikä vittu tässä yhteiskunnassa on näin väärin ja mätää?

Katso Toni Wirtasen ja Sipe Santapukin haastattelu EVS:ssä artikkelin yläosassa. Katso alla myös miten Apulanta esitti Toinen jumala -kappaleen ohjelman lopussa.

4:30

Enbuske, Veitola & Salminen MTV3-kanavalla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.