Mainos

Nuoret rakastavat Kaija Koon musiikkia: "Ei se ole pervoa ollenkaan"

6:45

Kaija Koo vieraili hiljattain Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa. Tuomas Enbuske ja Maria Veitola kysyivät laulajatähdeltä, millaisen miehen hän haluaa.

Katso yllä Kaija Koon haastattelu kokonaisuudessaan!

Cheekin jäähyväiskeikoilla Lahden mäkimontussa vieraillut ja marraskuussa Hartwall Arenalla esiintyvä Kaija Koo nähtiin elokuun lopulla vieraana Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa.

– Olet 20 vuotta vanhempi kuin uransa lopettanut Cheek. Aina vaan uudet nuoret menevät ihan hulluksi sinusta. Mitä ajattelet tästä ikäkysymyksestä, onko pervoa ja väärin, että nuoret rakastavat sinua? Maria Veitola kysyi laulajalta.

– Ei se ole pervoa ollenkaan! Kaija Koo vastasi.

Veitola kertoo huomanneensa sosiaalisesta mediasta, että Kaija Koo käy ulkona ja bailaa esimerkiksi laulajatähti Alman ja hänen siskonsa kanssa.

– Voin sanoa, että jos fysiikka olisi kuin 21-vuotiaalla, se olisi kivaa, mutta henkisesti jos miettii, en haluaisi olla sellainen kuin olin 21-vuotiaana. Nykynuoret miettivät paljon enemmän. Me vain mentiin, bailattiin ja dokattiin.

Tuomas Enbuske kysyi Kaija Koolta, koska hän on viimeksi itkenyt sydänsurujen takia.

– Ei siitä ole kovin pitkä aika. Minäkin koen sydänsuruja. Kaikista näistä sydänsuruista kasasin vimmaisen laulupaketin siihen, jonka lauloin kuin viimeisessä hengenvedossa. Se on äärettömän tärkeä kappale, koska sain käydä läpi siinä kaikki kokemani tunteet, Kaija Koo kertoi.

Haastattelussa käsiteltiin myös muun muassa sitä, miksi Kaija Koo ei voi mennä Tinderiin.

Enbuske, Veitola & Salminen MTV3-kanavalla torstaisin kello 21 alkaen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.