Heikki Ranta sai yllättäen terveisiä Jannika B:ltä – Lapin Patja on tehnyt vaikutuksen Apulanta-nokkamiehen perheeseen

Heikki Rannan sketsihahmo Lapin Patja on noteerattu myös Apulanta-nokkamiehen Toni Wirtasen kotona. 

Putouksen sketsihahmokilpailussa ihastuttanut näyttelijä Heikki Rannan sketsihahmo Lapin Patja on löytänyt tiensä suomalaisten sydämiin. Lapin Patja on kertonut toimineensa Apulanta-yhtyeen treenikämpän akustiikkapatjana sekä jatkuvasti hehkuttanut ihannoimaansa Toni Wirtasta. Sketsihahmon tarinoissa ovat seikkailleet myös Sipe Santapukki sekä Tuukka Temoseen viittaava "Toukka Temonen".

Hiljattain Ranta sai kuulla juontaja Christoffer Strandbergin saaneen viestin Wirtasen vaimolta Jannika B:ltä, joka oli kertonut, että perheen kotona on mietitty Lapin Patjan tarinoita toden teolla. 

– Siellä oltiin jo huolissaan, että onko se Lapin Patja ja Toukka Temonen oikeasti niiden varastossa. Menevät ilmeisesti tarkistamaan, Strandberg kertoi MTV Uutisille suoran lähetyksen jälkeen. 

Ranta on myös itse saanut positiivista palautetta Apulannan suunnalta sketsihahmostaan. Yhtye antoi näyttelijälle luvan käyttää kappalettaan Anna mulle piiskaa Putouksen kolmannessa lähetyksessä ja lisäksi Tuukka Temonen oli viestittänyt Rannalle hyvillä mielin. 

– Tykkään siitä, että pystytään nauramaan itselle eikä oteta ihan niin vakavasti, se on ollut tosi kivaa, Ranta kertoo. 

Ranta myös veikkaa, että Apulannan jäsenet ovat saattaneet olla myös kummissaan Lapin Patjan tarinankerronnasta. Wirtaselta ja Santapukilta suoraan Ranta ei ole toistaiseksi kuullut vielä palautetta. 

– Veikkaan, että siellä on oltu vähän hämmentyneitä, että mites tämmöinen juonenkuljetus, Ranta naureskelee. 

Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki ovat kaksi Apulannan perustajajäsentä, jotka vaikuttavat yhä yhtyeessä. Tuukka Temonen toimi Apulannan basistina vuosina 1993-2004. 

Putous lauantaisin mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja