Mainos

Tanhupallona hurmannut Kiti Kokkonen lapsuudestaan yksinhuoltajaisän kanssa: "Miesten vanhemmuutta väheksytään"

8:20

Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelman viidennen kauden avausjaksossa nähtiin vieraana suursuositun Putouksen sketsihahmokisan voiton Tanhupallona vienyt Kiti Kokkonen.

Näyttelijä Kiti Kokkonen juhli muutama viikko sitten Putouksen
sketsihahmokisan voittoa Tanhupallo-hahmollaan. Kokkonen vieraili Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelman viidennen kauden avausjaksossa torstaina 22. maaliskuuta.

Kokkonen puhui Tuomas Enbusken haastattelussa muun muassa isältään Ere Kokkoselta saamastaan taiteellisesta perinnöstä. Ere Kokkonen kuoli vuonna 2008.

– Sanotaan näin, että siinä kohtaa kun menettää vanhempansa, sitä miettii ihan muita asioita, Kokkonen toteaa.

Kun Kokkonen oli pieni, hänen isänsä oli yksinhuoltaja.

– Kun olin lapsi, en tietenkään osannut ajatella, että siinä olisi mitään kummallista. Sitä hämmästeltiin silloin ja sitä hämmästellään yhä. Miesten vanhemmuutta väheksytään. Isit jäävät äitien varjoon. Varsinkin erotilanteissa, Kokkonen sanoi ja totesi pitävänsä isien puolta.

Enbuske kysyi pitkään teatterialalla vaikuttaneelta Kokkoselta, pitääkö huhu siitä paikkansa, että tämä ei ole ikinä kokeillut mitään huumausainetta.

– Pitää paikkansa. Minulla on hirveän korkea moraali itseäni kohtaan. Minä myös pelkään. Olen jo lapsena antanut haastattelun, jossa kerron pelkääväni eniten ukkosta ja huumeidensyöjiä, Kokkonen vastasi.

Katso video Kiti Kokkosen haastattelusta kokonaisuudessaan EVS-ohjelmassa artikkelin alussa.

Enbuske, Veitola & Salminen MTV3-kanavalla ja Katsomossa torstaisin kello 21 alkaen. Ohjelma on katsottavissa jälkikäteen myös C More -suoratoistopalvelussa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.