Yle: Häirikkö kuvasi nukkuvaa Tuure Boeliusta kodin ikkunan läpi – tubettajatähden oli pakko vaihtaa asuntoa

Kohubiisin julkaissut Tuure Boelius liikuttui Teemu Selänteen tuesta 7:27

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa syksyllä nähtävä tubettaja ja laulaja Tuure Boelius, 17,  puhuu Ylen haastattelussa suosion kääntöpuolista.

Tuure Boelius liikuttui Teemu Selänteeltä saamastaan tuesta. Katso Boeliuksen haastattelu Huomenta Suomessa yllä!

Tubettaja ja laulaja Tuure Boelius kertoo Ylen haastattelussa joutuneensa vaihtamaan asuntoa, koska fanit ja häiriköt seurasivat häntä kotiovelle.

Keväällä Lätkäjätkä-Ville-singlellä otsikoihin noussut Boelius tuli niin sanotusti kaapista ulos 15-vuotiaana. Tubettaja-laulaja kertoi asiasta YouTubeen lataamallaan videolla. Vuonna 2017 Boelius valittiin Vuoden homoksi.

Vuosi sitten Boelius asui vielä vanhempiensa luona Porissa, kävi yläkoulua ja julkaisi YouTube-kanavallaan videoita. Pian hänen suosionsa moninkertaistui ja Boelius muutti Helsinkiin.

– Aloin saada tappouhkauksia. On aika raakaa tajuta, että joku oikeasti tahtoo satuttaa minua ja suunnittelee sitä. Mutta sitten tapahtui se asia, jota en todellakaan osannut odottaa, Boelius toteaa ja kertoo jonkun seuranneen häntä kotiin asti.

– Ja sitten yhtenä aamuna heräsin ja menin tarkistamaan sometilini. Joku oli lähettänyt minulle kuvan minusta nukkumassa sängyssäni. Joku oli ottanut kuvan kotini ikkunan läpi, verhojeni välistä. Se oli käännekohta, jota en unohda. Mietin vain, että eihän tämä ihan tervettä ole.

Tuossa vaiheessa Boelius asui katutason asunnossa Helsingissä. Häiriköinnin jälkeen hän koki asunnon vaihtamisen pakolliseksi.

– Jos haluaa tietää minusta enemmän, sen kun katsoo Tubesta. Kerron kyllä varsin avoimesta kaikesta. Tuntuu vähän liioitellulta, että joku seisoo ikkunani takana tirkistelemässä, minkä väriset bokserit minulla on ylläni, kun nukun. Kun yksityisyys ja kodin turva viedään, on pakko reagoida. Kun laskee päälle vielä tappouhkaukset, en vain voinut enää jäädä siihen asuntoon.

Boelius kertoo myös kesäisestä ostosreissustaan. Fanit alkoivat kerääntyä hänen ympärilleen ja lopulta järjestysmiehet joutuivat saattamaan hänet ulos kauppakeskuksesta. Samoin kävi Linnanmäen huvipuistossa.

Syksyllä Tuure Boelius nähdään MTV3:n Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

– Olen varmaan ainoa, joka voi sanoa että olen lapsesta asti halunnut osallistua tähän kisaan, Boelius totesi kilpailijoiden julkistustilaisuudessa.

– Pidetään pilke silmäkulmassa ja huolta siitä, että me ollaan finaalissa, Boelius julisti.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja Katsomossa sunnuntaisin 16.9. klo 19.30 alkaen.
Tuija Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja Katsomossa lauantaisin 22.9. klo 21.30 alkaen.
Molemmat ohjelmat katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa. 

Lue myös:

    Uusimmat